Regnskovschokolade

0,00 kr. 0.00% af 40.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
HeidrunKoefoed @heidrunkoefoed

medlem siden 24. januar, 2021

Om projektet

Pure Rainforest Chocolate by Koefoed er en lille socialøkonomisk  virksomhed med vægt på Bean to Bar chokolade i en lækker kvalitet.

Vi arbejder ud fra princippet Direct Trade, bæredygtig produktion og fuldstændig fri for børnearbejde.

Vi vil gerne vise , at det er muligt at producere gourmet chokolade uden at gå på kompromis med arbejdsforhold, løn eller dyrknings metoder.

Som navnet siger, er vores chokolade produceret af kakaobønner fra regnskoven på Fiji  lige nu , men vi har også etableret kontakt til en lille farm i Mexicos regnskov,

Kakaobønnerne bliver høstet, fermenterret og soltørret på Fiji og derefter sendt til os på Bornholm . Således er vi med til at bevare regnskoven og giver arbejde lokalt.

På Bornholm rister og afskaller vi bønnerne før de  bliver produceret til ægte bean to bar chokolade. Den rene vare uden tilsætningsstoffer.

På Fiji understøtter vi den lokale skole med skolemateriale og alle i landsbyen får en julepakke med det mest nødvendige til højtiden.

Derudover har vi også startet et kvindeprojekt op , så de nu dyrker vanilje for os.  Men det er en anden historie.

Cykloner er en udfordring for fijianerne, den sidste store cyklon kom d 20.dec 2020.

Vi søger om støtte til vores projekt "regnskovschokolade" således  at vi hurtigst muligt kan få bygget bl.a  nye tørresenge  til kakaobønnerne. Samt til almindelig oprydning efter cyklonen.

Vores historie kan læses på www.rainforestchocolate.dk

Vi takker for opmærksomheden på vegne af Fiji. Og ser frem til at kunne komme derud igen og give en hånd med det praktiske.
Partnerskaber