Han Duo præsenterer: Sværd og Trolddom

111.550,00 kr. 371.83% af 30.000,00 kr.

703

crowdfunders
udløbet
HanDuo @handuo

medlem siden 4. oktober, 2020

Om projektet


Nu ligger de første 10 afsnit frit tilgængelige i din foretrukne podcast app. Abonner på den, og så får du alt det nye, så snart det kommer. Og vi glæder os til at offentliggøre det første nye - snart.


Der er 3 dage tilbage i skrivende stund, og skulle vi ramme 120, så lægger vi lidt mere i puljen. Men ligemeget hvad, er vi dybt taknemmelige!


————————————————————————-


Venner. Vi ved ikke hvad vi skal sige, andet end TAK! Jeres overvældende støtte til det her projekt, betyder enormt meget for os.
Vi har nået 70.000kr på 1 døgn! Det er helt vildt.

Så nu skyder vi efter stjernerne med det sidste stretch goal:100.000kr!

Når vi op på 100.000 kr, så lægger vi yderligere 2 bøger i puljen, så vi i alt kommer til at lave 8 nye bøger, et special afsnit, hvor vi vil prøve at få et interview med Ian Livingstone, samt hele bagkataloget på 10 bøger i et nyt, gratis feed, så alle kan lytte med.


Vi er jer dybt taknemmelige.

Kh

Jacob & Elias


————————————————————————Det her er blandt de vildeste oplevelser vi har haft i Han Duos historie. TAK!!

Nu har vi nået det andet stretch goal på 50.000.

Så nu lægger vi endnu et stretch goal:70.000kr.
Rammer vi 70K, så lægger vi ENDNU en bog i puljen, OG så vil vi gå efter et special afsnit af S&T, hvor vi interviewer legenden Ian Livingstone! ————————————————————————-


WOW!! Projektet blev funded på 2 timer, og første stretchgoal på 40.000 tog yderligere en time. Nu tilføjer vi endnu et stretchgoal:50.000kr: Rammer vi 50K, så lægger vi endnu en bog til, så vi kommer til at lave 5 nye bøger i alt.

TAK!


kh

Jacob & Elias


———————————————————————-Fra december 2019 og præcis et år frem kørte podcasten Han Duo en spin-off-serie, der byggede på de gamle Sværd og Trolddom-bøger. Bøger, hvor man selv var helten og valgte handlingen. Vi gennemgik dem kronologisk og nåede at lave en gennemgang af 10 bøger; fra debuten på dansk, Troldmanden fra Ildbjerget fra '84 og helt frem til den 10. bog, Dødens Labyrint.
Men hér måtte vores eventyr så ophøre. For vi havde slet ikke nok lyttere til at kunne fortsætte udflugterne til kaos-borge, stjerneskibe og tyvebyer længere. At lave sådan en serie med et grundigt lydunivers tager LANG tid. At indspille og klippe selve oplæsningen er i sig selv et langt arbejde, men at skulle tilføje lydeffekter og ambience tilføjer endnu mere tid. Og ofte kunne bøgerne strække sig over flere afsnit.
Med andre ord: Hvis vi skal fortsætte med vores S&T spin-off - og det vil vi rigtigt gerne - så skal vi bruge din hjælp. For de 30.000 kroner, som er vores mål, får du følgende: Bagkataloget af de afsnit, vi allerede har lavet. Vi håber på at kunne udgive alle de afsnit vi før har haft udgivet eksklusivt på Podimo. De første 10 bøger (fordelt over 24 afsnit) udkommer altså forhåbentligt i et frit feed, der ikke er bag en betalingsmur. Så du altid kan høre dem.
DERUDOVER får du to nye bøger i podcastform, komplet med højtlæsning, gennemgang og det sædvanlige lydunivers. Og vi fortsætter kronologisk (dvs. bog 11 og 12), henholdsvis "Troldkarlens Krypt" og "Amok-Væsnet". MEN! Fordi vi har så skidesøde lyttere, så får I faktisk ENDNU en bog oveni som en af vores lyttere (Rikke Collin) selv har betalt for, så I får også bog nr. 13 med, "Dødens Amulet".
Og hvis vi ender med at nå op på 40.000 kr. i indsamling, så lægger vi YDERLIGERE en bog til, så vi i alt laver 4 bøger!
Så, helt kort fortalt, hvis vi når målet, så får I: De gamle afsnit i et frit feed, som ikke er bag en betalingsmur, 2 nye bøger + 1 bonusafsnit. Vi håber I vil støtte projektet.

Partnerskaber