3 slags honningsyp

4.805,00 kr. 32.03% af 15.000,00 kr.

12

crowdfunders
udløbet
Line Falk @falkbornholm

medlem siden 2. september, 2020

Om projektet

Grundet pladsmangel flytter FALK Bornholm i nye produktionslokaler i foråret 2021. Det er sket hurtigere end forventet, at dén udfordring opstod, og jeg har brug for hjælp til, at det lykkes. Der skal sættes nyt produktionskøkken op, installeres et nyt lager, og alt skal gøres brugbart, imens jeg er i fuld gang med produktionen til påske og sommer.

Derfor tager jeg en del af den produktion, der skulle laves til sommersalget, og sætter den over til en crowdfunding her. Derfor kan jeg ikke garantere, du efterfølgende vil kunne købe alle af de nævnte varianter i butikker eller på webshoppen.

FALK Bornholm har muligheden for i år at lave hele 3 forskellige slags honningsyp! Og dem kan du få fingrene i her. Jeg kan ikke garantere, de kommer i handlen til sommeren 2021.

Den første honningsyp laves med bornholmsk sommerhonning, den næste laves med rød kirsebærhonning, og den sidste honningsyp laves med timianhonning.

Alle 3 udgaver af honning er et 100 % rent biprodukt. Bierne har hentet pollen fra sommerblomsterne og lavet sommerhonningen. Kirsebærhonningen er blevet lavet med saft fra overmodne kirsebær, bierne har suget saften fra. Og timianhonningen er lavet med den pollen, bierne har hentet fra en krydderhave, hvor timianen blomstrede.

Alle syp og snapse fra FALK Bornholm laves på en økologisk, bornholmsk vodka fra WILD Distillery i Åkirkeby.

Køb 1, 2 eller 3 bornholmske honningsyp fra FALK Bornholm og få 10 %, 20 % eller 30 % rabat på dit køb.

Den klassiske honningsyp med sommerhonning koster normalt 170 kr på webshoppen, imens honningsyp på specialhonning, koster 200 kr på webshoppen.

 

PRÆMIERNE SENDES UD I JUNI 2021

Alle præmier sendes med GLS, og prisen for fragt er inkluderet i prisen.

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Et snapseglas med logo
Minimumsbeløb 125,00 Et Pernille Bülow-snapseglas med FALK Bornholm-logo på. Fragt med GLS er på 39 kr og inkluderet i prisen.
En stofpose med logo
Minimumsbeløb 125,00 En stofpose med FALK Bornholm-logo på. Fragt med GLS er på 39 kr og inkluderet i prisen.
1 honningsyp med sommerhonning
Minimumsbeløb 189,00 Dette er FALK Bornholms bud på den bornholmske klassiker: Honningsyppen. Honningsyppen er lavet med økologisk, bornholmsk vodka og er rørt op med en sommerhonning fra de bornholmske bier, der har bistaderne stående i Olsker. Honningsyppen er sød, frisk og med en snert af den sprøde spiritus. Den kan nydes til en ostemad, som en likør til desserten eller som en kaffedriver (en lille én efter kaffen). Fragt med GLS er på 39 kr og inkluderet i prisen.
1 rød honningsyp
Minimumsbeløb 219,00 Bierne har været forbi et kirsebærtræ med overmodne kirsebær. Her har de suget kirsebærsaft ud af bærrene og taget det med tilbage til bistaden. Honningen er mørkerød og har en snert af kirsebær. FALK Bornholm har brugt biernes honning til en honningsyp, som er lavet på økologisk, bornholmsk vodka. Den røde honningsyp smager godt til smørrebrød, en ostemad, til et stykke kage eller alene for hyggens skyld. Fragt med GLS er på 39 kr og inkluderet i prisen.
1 honningsyp med timianhonning
Minimumsbeløb 219,00 De bornholmske bier fra Olsker har besøgt en krydderhave med blomstrende timian. Den pollen har de taget med tilbage til bistaderne og lavet timianhonning af. Honningsyp med bornholmsk vodka og bornholmsk timianhonning. Fragt med GLS er på 39 kr og inkluderet i prisen.
2 honningsyp: En klassisk og en rød honningsyp
Minimumsbeløb 350,00 En klassisk honningsyp med sommerhonning og en med kirsebærhonning. Fragt med GLS er på 59 kr og inkluderet i prisen.
2 honningsyp: En klassisk og en timian honningsyp
Minimumsbeløb 350,00 En klassisk honningsyp med sommerhonning og en med timianhonning. Fragt med GLS er på 59 kr og inkluderet i prisen.
2 honningsyp: En rød og en timian honningsyp
Minimumsbeløb 350,00 En rød honningsyp med kirsebærhonning og en honningsyp med timianhonning. Fragt med GLS er på 59 kr og inkluderet i prisen.
3 forskellige honningsyp
Minimumsbeløb 455,00 En klassisk honningsyp med sommerhonning, en honningsyp med kirsebærhonning og en honningsyp med timianhonning. Fragt med GLS er på 59 kr og inkluderet i prisen.
Partnerskaber