Protokollens Tjenere

15.100,00 kr. 100.67% af 15.000,00 kr.

44

crowdfunders
udløbet
Rami Zouzou @zouzou

medlem siden 11. februar, 2021

Om projektet

Jeg har simpelthen skrevet en helt fantastisk bog, der ikke kun er underholdende, men bør læses af alle med interesse for gode historie, spændende personer og righoldige fortællinger.
Under en fantastisk ferie i det nordspanske begyndte jeg og en af mine gode venner, Lars Bech, at fortælle hinanden sjove historier om en rig og magtfuld godsejer og hans tro væbner,  arkitekten. Da ferien var slut fortsatte vi vores historier via mails om Godsejeren, der kun handler i henhold til protokollen, og arkitekten. Pludselig lå der en skabelon til en roman.

Langsomt begyndte jeg at skrive, og som  historien skred frem kom jeg i tanke om, at jeg under et kort udvekslingsophold i Holland havde hørt en gådefuld historie om Vermeer og hans mest berømte billede: Pigen med Perleørering. Jeg begyndte derfor at flette fortællingen om Vermeers gådefulde liv sammen med godsejeren og protokollen, og efter halvandet års arbejde havde jeg et færdigt resultat: Protokollens tjenere. En spændende historisk tour de force, der med Godsejeren, arkitekten, Vermeer og protokollen som omdrejningspunkter, berører så mange af vores kontinents storslåede historier. Lige fra den hollandske tulipankrise, over osmannernes belejring af Wien til konflikten i Nordirland.

Et forlag har accepteret af udgive bogen mod en medfinansiering, som jeg nu prøver at rejse.

Hjælp mig med at afsløre Vermeer hemmeligheder samt godsejeren og arkitektens motiver for at være en del af Protokollens tjenere.
Kamplege
Minimumsbeløb 50,00 Gennem min virksomhed udbyder jeg kamplege til daginstitutioner, skoler og virksomheder af halvanden times varighed. Ved støtte mellem 50-200 kan man få et forløb, hvor den første halve time er gratis.
Sjove fortællinger
Minimumsbeløb 200,00 Historien indeholder sjove fortællinger, der kan perspektivere vores samtid. Det indgår alt sammen i Protokollens tjenere. som bidragsyder på mellem 200- 500 kan man få leveret et oplæg til skoleklasser om sjove historiske epoker og anekdoter, der kan styrke bevidstheden om vores tid og relationer.
Kommunikation
Minimumsbeløb 500,00 De største ledere og hærførere har ofte trukket på historien, når de skulle trænge igennem med deres budskaber. det er også temaer i bogen. Ved støtte mellem kr. 500-1000 får man én timers gratis online foredrag om, hvordan man proaktivt kan bruge historien til at trænge igennem med sit budskab. Man kan også få et 2 timers oplæg i virksomheden, hvor jeg leverer den første time gratis for sin støtte til min bog.
Forandringsledelse
Minimumsbeløb 1.000,00 Min ambition er at åbne fleres øjne for, hvordan vi kan bruge kunsten og historien til at skabe fordybelse, sammenhængskraft , bedre formidling, bevægelse og organisatorisk forandring i et samfund, der bliver mere og mere digitaliseret. Det har jeg gennem min virksomhed, Tell2change, holdt flere foredrag og workshops omkring for kommuner, skoler og virksomheder. Som bidragsyder på over 1000 kr. får man: 3 timers workshop med fokus på historiens rolle i formidling og forandringsledelse
Partnerskaber