Forglem mig ej

15.560,00 kr. 103.73% af 15.000,00 kr.

65

crowdfunders
udløbet
Ester Haslund-Gjerrild @gaaistaa

medlem siden 26. november, 2020

Om projektet

Støt os ved at forudbestille vores vinyl.

Med Gå i Stå ønsker vi at hylde langsommeligheden, hvilket er en af årsagerne til, at vi har valgt at få trykt vores første udgivelse på vinyl!

Desværre er det en dyr affære, derfor vil det være en kæmpe hjælp for os, hvis du kunne have lyst til enten at forudbestille en eller flere plader eller blot støtte med et valgfrit beløb.

Vi garantere et produkt der hele vejen igennem oser af langsommelighed, så køb en eller flere plader og spred ud af gode stunder med nærvær, sommerblomster, skrøbelighed og hvile!

Du kan forudbestille pladen, ved at vælge én af støtte-pakkerne ude til højre, og på den måde hjælpe os med at gennemføre dette projekt.
Hvis vi imod forventning ikke når i mål, får du blot dine penge retur og intet er tabt.

EP'en udkommer den 15. Marts, vinylen kan afhentes eller bliver tilsendt ligeså snart den er færdigproduceret.

Vi glæder os! – Og på forhånd tak.
De bedste hilsner

Gå i Stå

 

Om Gå i Stå

Den danske duo Gå i Stå er en: En hyldest til langsommeligheden, et fokus på hverdagens skønhed og et samvær med ”hvilen”. Duo’ens dansksprogede sange er en indbydelse til at stoppe op, og gå i stå for en stund. Med Esters helt skrøbelige nærværende stemme og Emils omsluttende melodiske lydtæppe skaber duoen et rum, hvor tekst og musik tager lytteren med på en rejse. En rejse der bevæger sig fra en boblende livsfryd midt i et sommerblomsterbed, til stemmens yderste klippeafsats der råber ”forglem mig ej”.
Partnerskaber