Startup Magazine - Iværksætternes gratis online magasin

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Ole Kristiansen @startupmagazine

medlem siden 27. februar, 2021

Om projektet

Et nyt gratis online magasin for iværksættere af iværksættere


Online magasinet vil satse på at blive iværksætternes foretrukne magasin! Det kommer til at indeholde guides, læserspørgsmål, produkttests, debatter, underholdning og artikler om mærkbare iværksættere, virksomheder og produkter.

Startup Magazines blog bliver iværksætteres go-to-page, når de vil lede efter artikler, der kan hjælpe dem med at starte og drive deres virksomheder og ikke mindst, når de vil underholdes.

Artiklerne vil blive skrevet af magasinet selv, men ikke mindst også af guestblogger, der kommer til at være iværksættere fra alle mulige brancher og har stor relevans for andre iværksættere.

Alt bliver gratis tilgængeligt for alle!

Bliv æret for at give


Hvad får du ud af at give? Først kommer der til at være en takkeside (eller to) på den første online udgave af Startup Magazine med en liste af alle, der har givet her gennem Booomerang. Og desuden kommer der også til at være en takkeside på hjemmesiden med alle giveres navne. Siden vil altid være der (eller indtil jeg kan føle, at I alle sammen har glemt alt om det :P), så du altid kan vise dine børnebørn, at du har hjulpet med at få sat gang i Startup Magazine.

Så du bliver også æret, selv hvis du ikke er interesseret i at guestblogge eller annoncere på Startup Magazines platform. Er det ikke super? Alle bidrag i alle størrelse bliver værdsat meget højt!

Glæder mig til at se dit navn på takkesiderne ;)

 
Partnerskaber