Julemanden fortæller

1.400,00 kr. 0.93% af 150.000,00 kr.

3

crowdfunders
udløbet
Jan Pedersen @7605127286

medlem siden 1. marts, 2021

Om projektet

Projektbeskrivelse af bogen ”Julemanden fortæller”

Julen er mange ting, men nærhed er en samlende faktor, når den rette julestemning skal opbygges. Her har den gode julehistorie en vigtig rolle, at lade stemningen gribe og fører dig et andet sted hen.
i 21 år har julemor og jeg har haft dette for øje, og oplever en stor interesse om det univers, hvor vi kommer fra, både om nisser, KongsGården, kanen og alle rensdyrene.
I alle årerne har jeg selv skrevet julehistorier, der underbygger og sikre, at der er en forståelse, at der ofte ting i juletiden, som ikke kan forklares, men føles rigtigt.


Dette opnår jeg med mine julehistorier, som jeg læser for børnene enten foran eller via min hjemmeside, www.julefest.eu
Jeg har fået flere opfodringer at udgive mine historier, som de kan oplæses af andre end julemanden. Bogen er specielt skrevet, som en bog, der skal læses for andre, så find 22 store puder, en blød sofa, tænd et stearinlys, og lade hyggen overtage.


Så jeg søger støtte til at udgive og sælge 3 bøger, og 50 % overskuddet skal gå til danske hospitalsklovne i Danmark, så deres fantastiske arbejde kan forsætte. Resten af overskuddet skal sikre , at der stadig udgives julehistorier fra KongsGården 

For hver 200 kr. du giver får du en bog, som enten du kan beholde eller give som gave

bøgerne indeholder 2 lange historier i 24 afsnit om nisseagenterne Snik & Snak, der i JET (Julemandens efterretningsvæsen ) hjælper Julemanden, hvis noget truer julen.

Desuden vil der være 10 korte historier, som du kan se nogle af på min hjemmeside
Partnerskaber