Bluesalbum - Built For Comfort

20.195,00 kr. 100.98% af 20.000,00 kr.

21

crowdfunders
udløbet
Rune Robert Friis @runerobertfriis

medlem siden 13. april, 2021

Om projektet

Rune Robert Friis præsenterer - Built For Comfort, Vol. 1 - Crowdfunding 

Jeg har indspillet ni rå-swingende grundspor til ‘mit’ første blues album. De syv af numrene er hjemmelavede, mens de to sidste er hjemme-arrangerede. De er indspillet live hos Audiostreet, hos den altid dygtige og venlige Søren ‘Dønne’ Griepentrog, sammen med Kristian Hoff, Jesper Heinz, Rasmus Løhde Nielsen og Nils-Ole Poulin.

Albummet vil få titlen ‘Built For Comfort, Vol. 1’, da ambitionen netop er at ‘bygge’ en sammensætning af dygtige danske bluesmusikere, som vil få både numre og lyttere til at leve.

Jeg søger hjælp til at dække honorarer til de dygtige musikere, vis tid, flid og håndværk vil gøre bluesen endnu stærkere (bl.a. i form af blæs, Hammond og guitar). Jeg søger samtidig også hjælp til udgivelsesomkostinger af albummet, som jeg arbejder for at få udgivet på vinyl og CD inden udgangen af 2021.

Donationer skal altså være med til at dække honorarer (tariff), layout, NCB (afgift) samt LP og CD tryk af albummet. Et eventuelt overskud vil gå til Built For Comfort, Vol. 2. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på runerobertfriis@gmail.com

Når albummet er udgivet og Danmark er åben, vil jeg arrangere et brag af en release koncert i Haderslev, hvor alle bidragsydere inviteres med. Samtidig vil alle bidragsydere også kunne købe albummet til indkøbspris og fri fragt.

På forhånd tusind tak for hjælpen.

Med venlig hilsen
Rune Robert Friis

 
Partnerskaber