Legeplads i Skanderborg Bypark

52.300,00 kr. 104.60% af 50.000,00 kr.

70

crowdfunders
udløbet
Find Lykkebøe @3328106676

medlem siden 17. april, 2021

Om projektet

Der kommer en unik legeplads i Skanderborg Bypark tematiseret over Ole Lund Kirkegaards forfatterskab. Inspirationen til legepladsen kommer især fra Ole Lund Kirkegårds bøger Lille Virgil, Otto er et Næsehorn, Orla Frøsnapper, Albert og selvfølgelig Gummi-Tarzan.

Vi går efter et unikt udtryk, der ikke findes andre steder i Danmark. Legepladsen tager afsæt i Ole Lund Kirkegaards fantasifulde univers, så børn får mulighed for at udfolde sig kreativt. Det bliver en alsidig sanseoplevelse, hvor børn kan eksperimentere motorisk med appel til deres fantasi. Målgruppen er primært børn i alderen 3-10 år. Legepladsen skal bidrage til leg, læring og motorisk udfordring.

Familier skal have gode muligheder for ophold ved legepladsen med henblik på at skabe nye fællesskaber og sociale relationer. Altså et sted, hvor alle borgere i hele Skanderborg og omegn kan samles.

MEN – og der er altid et men – dette spændende legepladsprojekt mangler et bette nøk for at komme helt i mål. De sidste ca. 100.000 kr. skal samles ind. Derfor:

Sammen står vi stærkt – hjælp legepladsen i mål!
Dit bidrag skaber succesen!
Forventet indvielse til Store Sløngeldag 28. august 2021


Husk på Ole Lund Kirkegaards livssyn:

”Vi må hele tiden gøre op med os selv, om vi er holdt op med at lege og ikke vil gøre det mere, eller vi vil blive ved med at lege. Der er perioder, hvor man ikke kan lege, fordi man er deprimeret eller noget andet, men så længe man har glæde af at lege, så skal man altså gøre det. Og man skal blive ved med og presse sig selv til at gøre det. På den måde bevarer man sin barnlighed, lige indtil man sidder og drikker sin brændevin på alderdomshjemmet.”

Partnerskabet bag projektet

På initiativ af foreningen Skønnest ved Skanderborg er der oprettet et partnerskab bestående af Di Heslige Slønglers Klup, Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg Bibliotek, Smukfest, Skanderborg City, som i samarbejde med Skanderborg Kommune har en vision om at tilbyde kreative legemuligheder i unikke omgivelser i Skanderborg Midtby.

Se Peter Sommers musikvideo om ”Byens største bette lort

Følg os på Facebook

Læs mere på hjemmeside

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.

 
Partnerskaber