Allergivenlig ansigtsmaling fra Bornholm

5.350,00 kr. 4.46% af 120.000,00 kr.

19

crowdfunders
udløbet
Ailefo @ailefo

medlem siden 13. april, 2021

Om projektet

Der findes ikke endnu en allergi certificeret ansigtsmaling på markedet. Det vil vi gerne lave om på.


Vi er næsten i mål med vores ansigtsmalingopskrift. I processen arbejder vi tæt sammen med dygtige branchekonsulenter med ekspertise inden for makeup, kemi og allergi. 

Vores mission


Ud fra de fakta, der er omkring kontaktallergi hos børn, ønsker vi at udvikle et produkt, der er så allergivenlig som muligt, og som samtidig kan certificeres med et allergivenlig certifikat.


På den måde kan vi give den største synlighed, gennemsigtighed og sikkerhed for, at vores produkt er gennemarbejdet og gennemtestet i forhold til høj allergisikkerhed.


Vi ønsker, at så mange børn som muligt, også børn med allerede konstateret kontaktallergi, får mulighed for at lege tigere, pirater og superhelte uden at skulle betale prisen med udslæt og eksem, der sætter en stopper for en ellers sjov leg.Når man skal producerer en bornholmsk allergivenlig ansigtsmaling, skal man bruge en maskine.


Vi er stadig en mindre virksomhed med kun 5 år på bagen, så en maskine er ikke noget, vi bare lige går ud og køber. Derfor har vi brug for din hjælp, og giver dig mulighed for at blive investor i vores virksomhed. Vi crowdfunder en maskine, der kan fylde ansigtsmaling i tuber lavet af sukkerrør, og også lukke tuberne. Når tuberne er lukkede skal de blot pakkes, og så er de klar til at blive sendt til dig. Så snart vi har både opskriften og maskinen i hus her på fabrikken på Bornholm, er vi klar til at sætte bornholmsk allergivenlig ansigtmaling i produktion og ud til dig.Vi vil gerne invitere dig med på vores rejse.


Vi har valgt crowdfunding, fordi vi gerne vil byde dig indenfor i vores Ailefo univers, og opfordre dig til at være med til at påvirke vores produkter og produktvalg nu og i fremtiden. Vi vil gerne lave de kvalitets-kreative-produkter du går og ønsker dig.

Hvis vi når højere end vores målbeløb.


Bliver vi støttet med mere end 30.000 kr over vores ønskede målbeløb, så skal de penge bruges til at få ansigtsmalingen certificeret med det samme.

Incitamenter/Rewards.


Kig nu endelig nærmere på de fine incitamenter/rewards, vi vil sende til dig, når du har investeret i os og maskinen, og projektet slutter. Vi vil løbende også præsentere vores incitamenter/rewards med billeder på vores sociale medier i fundingperioden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
1. batch af vores ansigtsmaling
Minimumsbeløb 100,00 Vi sender dig 1 pakke af vores første ansigtsmaling, så snart produktionen går igang. Værdi: 150 DKK
Shop med fordel i vores webshop
Minimumsbeløb 150,00 Som tak for din støtte sender vi dig et gavekort til vores webshop på det beløb du har støttet os med + 100 kr oven i beløbet som du kan shoppe for.

Værdi: Investeret beløb + 100 DKK
1. batch af vores ansigtsmaling til dig og en ven
Minimumsbeløb 200,00 Vi sender dig 2 pakker af vores første ansigtsmaling, så snart produktionen går igang. Værdi: 250 DKK
Krea-pakken for nybegynderen
Minimumsbeløb 400,00 Som tak for din støtte sender vi dig: 1 sæt ansigtsmaling, så snart vi har opskriften helt klar og produktionen går i gang. Lige efter kampagnen sender vi: 1 lille rør, 5 farver á 100 gram økologisk modellervoks 1 legemåtte 1 link til how-to-do modellervoksvideo til inspiration.

Værdi: 671 DKK
1. batch af vores ansigtsmaling til dig og dine venner
Minimumsbeløb 500,00 Vi sender dig 5 pakker af vores første ansigtsmaling, så snart produktionen går igang. Værdi: 550 DKK
Krea-pakken - den med det store rør
Minimumsbeløb 600,00 Som tak for din støtte sender vi dig: 1 sæt ansigtsmaling, så snart vi har opskriften helt klar og produktionen går i gang. Lige efter kampagnen sender vi: 1 stort rør, 5 farver á 160 gram økologisk modellervoks. 1 legemåtte 1 link til how-to-do modellervoksvideo til inspiration.

Værdi: 721 DKK
Krea-pakken for hele familien
Minimumsbeløb 1.000,00 Som tak for din støtte sender vi dig: 1 sæt ansigtsmaling, så snart vi har opskriften helt klar og produktionen går i gang. Lige efter kampagnen sender vi: 5 store bøtter á 540 gr økologisk modellervoksi vores basisfarver. 1 legemåtte, 1 form og gæt spil, Charades, 1 link til how-to-do modellervoksvideo til inspiration

Værdi: 1130 DKK
Sanseleg med Bornholm - Bornholmske specialiteter
Minimumsbeløb 1.500,00 Som tak for din støtte sender vi dig: Lige efter kampagnen forkæler vi dine sanser med bornholmsk iværksætteri fra: Ailefo Bornholms Mosteri Lehnsgaard Natruba Svaneke Chokoladeri Østersøens Brænderi Svaneke Bolsjer Bornholmerhampen Small Batch Brewery Nxø Brewery Bornholms Kildevand Bager Dam

Værdi: 1650 DKK
Design din egen special edition ansigtsmaling
Minimumsbeløb 2.500,00 Design i samarbejde med Christiane dine egen special limited edition sammensætning af 5 farver, og få dit navn på æsken, som farvedesigner. Vi lancerer den til vores kunder og forhandlere, når den er klar.
Få ansigtsmaling med firmalogo
Minimumsbeløb 5.000,00 Få 50 sæt ansigtsmalinger tilsendt med eget firmalogo, så snart produktionen går i gang. Har du brug for flere, så kontakt os, så aftaler vi det antal, I har brug for.
Partnerskaber