GÅ UD OG OPDAG TØNDERMARSKEN

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Morten Riis @vadehavetsoplevelser

medlem siden 30. marts, 2021

Om projektet

Jeg ønsker at flere skal have muligheden for at gå ud og opdage Tøndermarsken og Vadehavet i hyggeligt og sundt samvær og dele mindeværdige og lærerige oplevelser med hinanden.

Mit mål er at crowdfunde 30.000 kroner, så jeg kan købe ti trækvogne, som folk kan leje for 595 kroner for en hel dag og gå sig en dejlig tur i området uden at bekymre sig om at slæbe rundt på en masse.

I trækvognene vil der være kort over den nye Marskstien. Der kan også være fiskenet, regnslag, en brochure over de mest almindelige fugle og planter, kikkert og en madpakke, afhængig af hvad man har behov for og lyst til,” siger Morten Riis fra virksomheden Vadehavets Oplevelser.

Vadehavets Oplevelser tilbyder gæster guidede ture ud i Tøndermarsken, hvor de kan sanke mad efter årstiden og opleve Nationalpark Vadehavets fantastiske natur og dyreliv. Store dele af den nye Tønder Marskstien er asfalteret, så en trækvogn nemt kan trille afsted. Samtidig har han kig på en model, som vejer lidt, er terrængående og med punkterfrie hjul. ”Det skal være, så børnefamilien lige kan løfte børnene op og give dem en pause undervejs på turen,” siger initiativmanden.Målgruppen inkluderer også ældre, understreger Morten Riis:

”Jeg får ofte besøg på mit kontor i Grøbleriet midt i Højer af ældre, som har været ude at gå mange kilometer i området. Tit har de en del grej med som ekstra tøj, tæppe og fuglebog, som de med fordel kunne have i en trækvogn og gå mere frit.”

Det er planen, at trækvognene fra juni skal placeres netop i Grøbleriet og på Højergård hvorfra der er mulighed for at vandre både korte og lange strækninger i naturen og forbi kulturoplevelser som Højer Mølle og Vidåslusen.

Crowfundingen åbner den 7 maj. og løber 50 dage frem her på portalen Boomerang.dk.

Dette er et såkaldt flexible funding projekt. Det betyder, at dit beløb går til projektet, uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke.

Alle beløb er velkomne, der er intet minimum.  Støttebeløb over 250 kroner belønnes med et gavekort på samme beløb til en 'Gå ud og opdag Tøndermarsken-tur'.

Du kan følge projektet på;  www.vadehavetsoplevelser.dk og på vores facebookside:
https://www.facebook.com/vadehavetsoplevelser

Partnerskaber