Skrædderen i Pilestræde - forsalgs- og nødhjælpskampagne

5.280,00 kr. 176.00% af 3.000,00 kr.

18

crowdfunders
udløbet
Jannie Fjordside @9276597160

medlem siden 6. april, 2017

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Skrædderen i Pilestræde til særpris
Minimumsbeløb 150,00 Ved at støtte med mindst 150 kr. får du et eksemplar af Skrædderen i Pilestræde til særpris og er desuden med til at sikre ét ekstra eksemplar i bogens oplag.
Kombi: Skrædderen i Pilestræde + Palæstina Polaroids (digitalbog)
Minimumsbeløb 250,00 Ved at støtte med mindst 250 kr. får du et eksemplar af Skrædderen i Pilestræde til særpris. For hvert købt eksemplar er du med til at sikre ét ekstra eksemplar i bogens oplag. Herudover støtter du civilbefolkningen i Gaza og på Vestbredden med 100 kr. og kommer på takkelisten i 'Palæstina Polaroids'.
Skrædderen i Pilestræde og Palæstina Polaroids på tryk
Minimumsbeløb 370,00 Ved at støtte med mindst 370 kr. får du et eksemplar af Skrædderen i Pilestræde til særpris. For hvert købt eksemplar er du med til at sikre ét ekstra eksemplar i bogens oplag. Herudover er du med til at sende 'Palæstina Polaroids' ud i verden som en fysisk bog. Du modtager et eksemplar af 'Palæstina Polaroids', kommer på bogens takkeliste og støtter samtidig civilbefolkningen i Gaza og på Vestbredden med 150 kr.
Tilbage til Trankei - Historien om mit Sydafrika
Minimumsbeløb 500,00 Gennem kampagnen sælges et begrænset antal eksemplarer af romanen "Tilbage til Transkei - Historien om mit Sydafrika" til reduceret pris som tilkøb til "Skrædderen i Pilestræde" samt "Palæstina Polaroids". Du modtager samtlige tre bøger og støtter samtidig civilbefolkn i Gaza og på Vestbredden med 200 kroner og kommer på i "Palæstina Polaroids".
Foredrag
Minimumsbeløb 1.000,00 Både som privatperson, skolelærer, på vegne af en foreningen eller noget helt fjerde, kan du få et foredrag til spotpris. Fx: - Tilbage til Transkei; en personlig og historisk beretning om Sydafrika under apartheid - Foredrag med afsæt i Skrædderen i Pilestræde eller 'Palæstina Polaroids' - Vinsmagning og litteratur (god til polterabend o.lign.) Fra beløbet trækkes evt. udgifter til transport, resten doneres til Palæstina. For hver 100 kr. ekstra får du valgfrit bogeksemplar.
Partnerskaber