Skrædderen i Pilestræde - forsalgs- og nødhjælpskampagne

5.280,00 kr. 176.00% af 3.000,00 kr.

18

crowdfunders
udløbet
Jannie Fjordside @9276597160

medlem siden 6. april, 2017

Om projektet

Rejs med til 1600tallets Perserrige, Titos Jugoslavien og 1960ernes København i romanen 'Skrædderen i Pilestræde - og den halve verden på hendes vej'. Ved at støtte forsalgskampagnen er du med til at sikre et mindre oplag, som lader fortællingen leve længere og nå ud til flere på sigt.

Gennem kampagnen har du samtidig mulighed for at virkeliggøre et helt nyt projekt: 'Palæstina Polaroids'.

'Palæstina Polaroids' er en samling "skriftlige snapshots" baseret på flere rejser i Palæstina og et personligt møde med en befolkning og dens kultur, en fremmed geografi og en konflikt, de fleste primært kender fra nyhedsstrømmen.

Kampagnen giver dig mulighed for at vælge mellem flere kombinationer, hvor du på forskellig vis er med til at støtte projekternes virkeliggørelse og nødhjælpsorganisationer, som hjælper civilbefolkningen i Gaza og på Vestbredden.

Skrædderen i Pilestræde til særpris
Minimumsbeløb 150,00 Ved at støtte med mindst 150 kr. får du et eksemplar af Skrædderen i Pilestræde til særpris og er desuden med til at sikre ét ekstra eksemplar i bogens oplag.
Kombi: Skrædderen i Pilestræde + Palæstina Polaroids (digitalbog)
Minimumsbeløb 250,00 Ved at støtte med mindst 250 kr. får du et eksemplar af Skrædderen i Pilestræde til særpris. For hvert købt eksemplar er du med til at sikre ét ekstra eksemplar i bogens oplag. Herudover støtter du civilbefolkningen i Gaza og på Vestbredden med 100 kr. og kommer på takkelisten i 'Palæstina Polaroids'.
Skrædderen i Pilestræde og Palæstina Polaroids på tryk
Minimumsbeløb 370,00 Ved at støtte med mindst 370 kr. får du et eksemplar af Skrædderen i Pilestræde til særpris. For hvert købt eksemplar er du med til at sikre ét ekstra eksemplar i bogens oplag. Herudover er du med til at sende 'Palæstina Polaroids' ud i verden som en fysisk bog. Du modtager et eksemplar af 'Palæstina Polaroids', kommer på bogens takkeliste og støtter samtidig civilbefolkningen i Gaza og på Vestbredden med 150 kr.
Tilbage til Trankei - Historien om mit Sydafrika
Minimumsbeløb 500,00 Gennem kampagnen sælges et begrænset antal eksemplarer af romanen "Tilbage til Transkei - Historien om mit Sydafrika" til reduceret pris som tilkøb til "Skrædderen i Pilestræde" samt "Palæstina Polaroids". Du modtager samtlige tre bøger og støtter samtidig civilbefolkn i Gaza og på Vestbredden med 200 kroner og kommer på i "Palæstina Polaroids".
Foredrag
Minimumsbeløb 1.000,00 Både som privatperson, skolelærer, på vegne af en foreningen eller noget helt fjerde, kan du få et foredrag til spotpris. Fx: - Tilbage til Transkei; en personlig og historisk beretning om Sydafrika under apartheid - Foredrag med afsæt i Skrædderen i Pilestræde eller 'Palæstina Polaroids' - Vinsmagning og litteratur (god til polterabend o.lign.) Fra beløbet trækkes evt. udgifter til transport, resten doneres til Palæstina. For hver 100 kr. ekstra får du valgfrit bogeksemplar.
Partnerskaber