Himlen og Dybet 2

0,00 kr. 0.00% af 38.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
perron @perron

medlem siden 31. januar, 2018

Om projektet

Vil du hjælpe os videre på vores musikalske rejse? Vi søger midler til at mikse og udgive vores kommende LP "Himlen og Dybet 2"

Vi har kastet os ud i at lave en efterfølger til vores album fra 1/8-2020, HIMLEN OG DYBET.

Materialet er på plads, og vi har været i studiet The Farm hos Peter Sund for at indspille sangene. Denne gang, som sidste gang, er det den legendariske Lars Henrik Nissen, der skal mikse albummet. 

På det første album havde vi inviteret den skønne pianist Mads Klindt Poulsen med, og indspillede i det flotte studie Peak Production i Odense hos Jesper Findshøj.


På HIMLEN OG DYBET 2 er gæsterne den allestedsnærværende og fabelagtige bassist Troels Skjærbæk og bag trommerne vores tro væbner, den følsomme, fantastiske trommeslager Peter Dombernowsky. Albummet er et af de mere eftertænksomme fra vores side, og samtidig trukket direkte ud af vores DNA, med strenge der klinger sammen med den skønne danske sangskat.


Melankolien, lyset, håbet, eftertænksomheden og reflektionerne. Alt sammen vigtige ingredienser i gode klassiske sange. Både Gorm og Palle er bygget af den danske sangskat, med en opvækst bestående af alt fra Benny Andersens tekster til Kai Normann Andersen skønne melodier. Teksterne på HIMLEN OG DYBET 2 er en anelse mere skæve og forunderlige, end på HIMLEN OG DYBET 1, men det har sin naturlige forklaring, idet sangene fra begge albummer er plukket fra Gorm Bulls kæmpe værk ”Åndeligt Benspænd” der består af 370 digte. Digtene blev skrevet som et forsøg på at skubbe det mørke væk, der hver vinter rammer Gorm, og tvinger ham på sofaen. Det skal være usagt om det lykkedes, men digtene står der, og flere af dem er blevet til sange. Vi putter dem stille og roligt i forskellige af menneskelivets kategorier, og der kommer derfor nok også en HIMLEN OG DYBET 3 på et tidspunkt. 

Vores udfordring lige nu, er manglen på livekoncerter. Vi har ikke spillet specielt meget i år, og normalvis går vores fælles honorar direkte til nye eventyr i form af indspilninger og udgivelser. Vi kunne nemt uploade HIMLEN OG DYBET 2 til Spotify og de andre streamingplatforme, men vil dels gerne dokumentere albummet i en forhåbentlig længere rækker af LP’er. Men også kærligheden til et fysisk medie fylder en del hos os begge. Stofligheden. Det bunder måske mere i nostalgi end fornuft, men vi kommer ikke uden om glæden ved at sidde med en LP.
Som på den første HIMLEN OG DYBET, har vi allieret os med fotografen Søren Lynggaard, der er en mester i at fange stemninger og følelser i billeder. Fotoet der skal bruges til omslaget, i grafikeren og bassisten Jakob Skyttes arbejde med coveret, kan I se her øverst, med vores sjuskede sprittuschskrift ovenpå. Det skal Jakob Skytte nok få fjernet, inden du modtager en LP!!

Her kan du høre vores udgivelser
Partnerskaber