Kalundborg Skaterevent '21

433,88 kr. 7.89% af 5.500,00 kr.

5

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Skaterkonkurrence i Kalundborg Skatepark d. 11.september ´21.


Er du klar til at kører med landets bedste skatere?


Hvis du er skater - Sådan skater for real, hænger på rampen i skaterparken så snart skolen har ringet ud for sidste gang, -eller når du bare synes det er det fedeste at leve et liv på hjul.


Og hey! Hvis du er 80’er-kid og selv herskede på hjul engang og gerne vil vise dine egne poder, at skaterlivet er det eneste rigtige. ..Med andre ord.


Støt sommerens fedeste skaterevent


Alle er velkommen til at deltage ved årets fedeste skaterevent i Kalundborg, lørdag d. 11. september 2021.


L.O.W Academy og Made By Creative Minds arrangerer i tæt samarbejde, sommerens fedeste konkurrence den danske skaterverdenen i et samlet event for hele familien. Her er der fokus på originalitet, gode vides og mod. Masser af mod!


Efter en lang og tør periode uden meget show i skatermiljøet, er tiden nu inde til at hylde de mange talenter som har slidt hjulene op på banerne og skrabet hul på knæ og albuer under coronanedlukningerne. Hele skatermiljøet samles nu til denne officiele eksamen i dristige tricks, gode stiles og frækkeste smil på rampen. - Vi vil med denne konkurrence hylde de mindste skateres store gå-på-mod, de unge talenters ihærdige forsøg på konstant udvikling grænserne for tricks og attitude.


”Vi skaber en kultur sammen – En ny skaterkultur med meget mere positivitet hele vejen igennem – Hvis vi skal fremme sporten som en nationalsport, skal vi have hjælp til at gøre det stort – så vi har også brug for dem, der står lidt ude på kanten ind til skaterparken. Dem der kigger ind og måske ikke helt tør kaste sig ud i det. Vi skal væk fra den kultur, hvor sporten kun er forbeholdt de lidt hårdføre drenge. Vi vil oplære nogle supergode rollemodeller.”  Sådan er budskabet fra 29-årige Jacob Juul, som er én af skaberne af skaterskolen, L.O.W. Academy. 


Denne crowdfunding søger midler til de bedste pengepræmier


Vi har inviteret landets absolut dygtigeste skatere til at dyste i disciplinerne -


Skatebord, Løbehjul og Rulleskøjter.  …Men vi mangler din støtte for at dette kommer helt ud over rampen og bliver en realtiet.


I skater miljøet er det kotume at afvikle skaterkonkurrence med pengepræmier.


Formålet med denne konkurrence er at samle cremen af danske talenter fra hele landet og lade dem vise deres tricks og derved inspirere de yngre skater helt ned til 6-årsalderen og derved skabe et arrangement, der hylder alle aldre og niveauer med konkurrencer for alle børn og unge der har lyst til at deltage.


“– Alle hjul er fede, og man kan få noget ud af det hele.” Siger Jacob og understreger;


Hvis du bare smider 25 kroner og deler dette link til hele dit netværk, er du med til at gøre dette event til det fedeste i landet.


”Ud fra min erfaring med velgørenhedsarbejde i Venezuela har jeg set, hvordan børn, der ikke har særlig meget, kaster sig ud i det hele med et fascinerende mod, hvor børn herhjemme behøver en del flere kærlige skub og skal først lære at hoppe uden løbehjul og bruge deres energi mere frit.”


..Det hele handler jo bare om at komme ned og finde ud af, at du er okay, og at du godt kan. Når du falder, er det tit og ofte bare chokket, og ikke så meget fordi det gør ondt. Så hvis du falder, er det bare med at trække vejret, få ro i kroppen og så på banen igen – Jeg siger til dem: ’Du skal prøve igen, ellers bliver du bange for det’.”


Rundt om arrangement


Skatereventet bliver for alle aldre og der bliver afviklet konkurrencer for de mindste juniorskatere der har lyst og mod og erfarende riders i alle discipliner. - Det er gratis at deltage og være publikum.


Vi staser på en tør og lun indiansummer og publikum medbringer selv tæpper og madkurv/proviant, men det vil også blive solgt lidt fra food-truks el lign. samt live DJ og meget andet.


Læs interview med Jacob Juul - Manden bag L.O.W. Acedemy hér:


https://hegnsvang.dk/2020/07/01/200-procent/


Følg os alle steder - og del meget gerne vores begivenhed.


Rigtig god sommer

Partnerskaber