Han Duo Rollespiller: Call of Cthulhu Sæson 3

62.810,00 kr. 314.05% af 20.000,00 kr.

330

crowdfunders
udløbet
HanDuo @handuo

medlem siden 4. oktober, 2020

Om projektet

Great Old Dürüms! Vi har brug for jeres hjælp!


For noget tid siden lavede vi en crowdfunder om at få bragt Sværd og Trolddom ud til alle og gøre det frit tilgængeligt. Det klarede I med bravour, og for dét er vi så taknemlige.


Nu håber vi, at vil være med til det igen - denne gang med vores Call of Cthulhu-rollespils-scenarie-føljeton. Vi vil gerne gøre CoC frit tilgængeligt til så mange som muligt, for det synes vi, det fortjener. Vi forlod nemlig vores figurer på en cliffhanger med sæson 2. og den 3. sæson vil vi gerne lave. Men det kræver jeres hjælp.


For vi vil gerne lønne dem, der spiller med os og som hjælper med at lave det. Det er desværre ikke gratis at lave podcasts og oprette feeds og bruge medakttørernes tid og få en klipper til at arbejde med det og få lavet grafik, etc.


Så Ph’nglui mglw'nafh Cthulhu/Dürüms R'lyeh wgah'nagl fhtagn! Vi har brug for jeres hjælp! 


GOAL:


For 20.000 kr.: Gør vi sæson et og to af vores Han Duo Rollespiller: Call of Cthulhu frit tilgængeligt i vores “Han Duo Rollespiller”-feed, så alle kan høre det. Men vent! Der er mere! Vi giver jer også en tredje sæson af Call of Cthulhu! Uhhhhhhhhh! Som kan udkomme allerede til Halloween 2021!


STRETCH-GOAL 1:


For 40.000 kr.: En idé vi har leget med længe er også at lave en sæson (til vores “Han Duo Rollespiller”-feed, hvor vi afprøver Sværd og Trolddoms rollespils-kampagne. Jep. Sådan en findes der simpelthen også, og det kan kun blive dumt og sjovt! Tænk at lave et frit rollespil i samme univers, hvor Vandrende Prut har slået sine folder.


STRETCH-GOAL 2:


For 60.000 kr.: Vi giver jer sæson 4 af Call of Cthulhu! Det er altså en KÆMPE MAKREL! Sweet deal!


Vi håber I gider støtte op.


 
Partnerskaber