Krøllede liv og vestenvind

0,00 kr. 0.00% af 200.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Maria & Henrik @1743972568

medlem siden 11. august, 2021

Om projektet

En skuespiller og en journalist opdager ved et tilfælde, at de har én ting til fælles: De har rejst langt for at finde hjem. Hjem til Nordvestjylland.


”Krøllede liv og vestenvind” er historien om to mennesker, som har bosat sig på hver sin ø i den vestlige ende af Limfjorden: Maria på Venø. Henrik på Jegindø. Ad snørklede omveje fletter deres livsbaner sammen. I mødet deler forfatterne deres tanker og oplevelser med hinanden og med læserne.


Krøllede liv - crowdfunding

Bogen handler om at være kommet til et sted i tilværelsen, hvor det er tid at sadle om. Draget af nærvær blandt få mennesker i små samfund. Tiltrukket af naturens langsomme rytme og tidevand snarere end storbyens hektiske puls. Men det er også fortællingerne om, at alting har en pris. Hvordan tvivl altid slår følge med mennesker, der tager afgørende skridt i deres liv.


Vi søger 200.000 kroner til at virkeliggøre bogen, som i bund og grund bliver en hyldest til Nordvestjylland. En hyldest i ord og billeder. Vi håber, du vil være med på rejsen.


Budgettet fordeler sig i hele træskolængder som følger:


# Tryk og distribution af bog 55.000 kr.


#  Grafisk design af bog 35.000 kr.


#  Fotografier til bog 50.000 kr.


#  Honorar til redaktør 50.000 kr.


#  Reklame for bog 10.000 kr.


Vi tør allerede nu love, at det bliver en flot bog i høj kvalitet med hårdt omslag og mange smukke fotos. En af den slags bøger, du gerne vil have liggende fremme i dit hjem.


 


“Krøllede liv og vestenvind” bliver en samtalebog, hvor vi vil dele tanker og ord med hinanden… og med dig. Vi vil også opsøge nordvestjyder, som kan gøre os klogere på, hvorfor egnen er så dragende, at mennesker fra den store verden slår sig ned her af alle steder.


Vi er…


Maria Guggenheim (42), skuespiller, antropolog og projektleder. Voksede op i Norsminde og i Sydfrankrig, hvor hun de første 12 år af sit liv boede et halvt år ad gangen hvert sted. Har boet og arbejdet i Paris, Rom, Bruxelles, San Francisco og København med bl.a. hovedroller i tv-serier. Da den globale pandemi kom, flyttede hun med sin 13-årige datter til Venø.


Henrik Kastoft (53), journalist og forfatter. Har to voksne sønner. Flyttede fra Nordsjælland til Jegindø i marts 2020. Hans fars pludselige død og en skilsmisse to måneder senere blev de to livskriser, som satte rejsen mod Nordvestjylland i gang. Længslen efter et roligere og enklere liv blev til sidst så stærk, at der ikke var nogen vej tilbage.Lidt mere om den bog vi håber, du vil være med til at realisere:


“Krøllede liv og vestenvind” er en 240 sider lang kærligheds-erklæring til naturen, menneskene og sammenholdet.Hovedfokus og vinkel er at undersøge, hvorledes krøllede liv har det med at rette sig ud og finde ny mening, når vi i overført betydning eller bogstavelig forstand finder vores hjem. For en tid. Eller for altid.


Hver på vores måde har vi fundet hjem i det nordvestjyske, hvorfor bogen også skal ses som en hyldest til den ofte udskældte og ringeagtede provins. Hvad sker der, når livet ikke længere leves i city og centrum, men udfolder sig i en periferi… en udkant?


Sammen med andre nordvestjyder vil vi også dvæle ved, om der i en tid med kriser og store omvæltninger i vores måde at leve og arbejde på, mon er grobund for en ny bevægelse fra by mod land – en mere jævnbyrdig balance mellem kultur og natur?


Noget tyder på, at en del byboere spejder med længsel mod et roligere og enklere liv på landet. Træde ud af hamsterhjulet. Ind i nærværet.


Hvis du har lyst til at læse mere om os, har vi samlet links til nogle artikler og tv-indslag:


Frekvens


Lydens By


DR, Anders Agger, min. 35.15

TV MIDTVEST, Margit Vendelbjerg

Hvis crowdfundingen når over 200.000 kr., vil overskuddet gå til at starte vores forlag med base i Nordvestjylland 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.

 

 

 

 
En hjælpende hånd
Minimumsbeløb 20,00 For dig som vil give en skilling og være med til at udgive bogen. Med din hjælp er vi et skridt nærmere trykstart. Du får en personlig tak på vores Facebook-side
Signeret postkort
Minimumsbeløb 100,00 For dig som vil give en skilling... og lidt til. Du får et postkort med en personlig hilsen og en tak fra os
”Krøllede liv og vestenvind” – signeret eksemplar
Minimumsbeløb 350,00 For dig som vil hjælpe med at virkeliggøre bogen. Du får tilsendt et eksemplar med en hilsen og en tak fra os
”Krøllede liv og vestenvind” – signeret eksemplar og bragt ud
Minimumsbeløb 1.000,00 En af de to forfattere kommer til dig og afleverer bogen personligt. Måske er der tid til en kaffetår
Sponsorat – privatpersoner
Minimumsbeløb 4.500,00 Du får en kort tekst og dit navn med i bogen på listen over private sponsorer. Og et signeret eksemplar af ”Krøllede liv og vestenvind”
Foredrag
Minimumsbeløb 5.000,00 I får et foredrag med de to forfattere, hvor vi fortæller, hvorfor vi er vilde med at leve i Nordvestjylland. Bagefter er der tid til at svare på spørgsmål og signere bøger
Sponsorat – virksomheder
Minimumsbeløb 10.000,00 I får jeres firmanavn med i bogen på listen over erhvervssponsorer. Og 10 signerede eksemplarer af ”Krøllede liv og vestenvind”
Storindkøb
Minimumsbeløb 50.000,00 For offentlige myndigheder, foreninger og erhvervsorganisationer er der denne mulighed for at indkøbe 250 eksemplarer af ”Krøllede liv og vestenvind” og benytte vores hyldest til Nordvestjylland som velkomstgave, julegratiale m.v.
Du betaler hele gildet...
Minimumsbeløb 200.000,00 ... Du er blevet mæcen! :)
Partnerskaber