KÅNST forår/sommer kollektion 2022

0,00 kr. 0.00% af 100.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Hjalte Skovmose Kjær @hjalte2000

medlem siden 14. september, 2021

Om projektet

Hej mit navn er Hjalte. Jeg er en ung og energisk fyr på 20 år. Til dagligt driver jeg virksomheden KÅNST, som er et nyetableret tøjbrand fra Lemvig der altid har fokus på kvalitet, lokalområdet, service, design og ikke mindst bæredygtighed!


Datoen lyder d. 11. mar. 2020. Coronapandemien er væltet ind over Danmark. På daværende tidspunkt var jeg studerende på HHX og gik i 2.G på Lemvig Gymnasium, og havde derudover tre forskellige fritidsjobs samt div. forskellige fritidsinteresser. Coronapandemien satte dog hurtigt en stopper for min travle hverdag og tvang mig til at sidde derhjemme med onlineundervisning uden mulighed for at få tiden til at gå med hverken arbejde eller fritidsinteresser... Dermed opstod modet til endelig at føre en drøm ud i livet som jeg latent har arbejdet på i løbet af de sidste 4 år: KÅNST. Hurtigt var KÅNST en realitet med den første kollektion "EXORDIUM" som betyder "begyndelsen" på latin. Kollektionen bestod af i alt 50 stk. tøj. 4 dage efter var kollektionen udsolgt, og jeg måtte erkende at KÅNST for alvor var født og ikke blot var en døgnflue.


Halvandet år efter opstarten af KÅNST er jeg gået fuldtid i virksomheden og står nu foran min største udfordring til dato. - d. 15. nov. 2021 skal jeg afgive den endelige bestilling til forår/sommer 2022 kollektionen "Magnuficentia" der betyder stolthed på latin. Ambitionen er at kollektionen skal bestå af 3.500 stk. tøj som skal sælges hos 25-30 fysiske retail butikker fordelt over hele Danmark, samt flere af landets største webshops. Dette vil dog kræve en investering der i øjeblikket er udenfor min økonomiske rækkevidde. Derfor ansøger jeg om 100.000 Dkk der skal hjælpe mig med at realisere min drøm om at udvikle og udvide KÅNST fra at være et nyopstartet tøjbrand med store ambitioner, til at være et anderkendt og veletableret virksomhed med en bæredygtig fremtid

Valgfrit beløb
Minimumsbeløb 50,00 Kom ned på KÅNST' kontor i Lemvigs nye iværksætterhus og få en kop kaffe og en god snak omkring iværksætteri.
Valgfri KÅNST cap (Normalpris 300)
Minimumsbeløb 250,00 - 100% økologisk bomuld - Designet i Lemvig, Danmark - Broderet i Ringkøbing, Danmark - Kvalitetstjekket i Lemvig, Danmark - Fair Wear Ceritificeret - Global Organic Textile Standard Certificeret - Global Recycled Standard Certificeret
Valgfri t-shirt fra SS22 kollektionen (Normalpris 350)
Minimumsbeløb 300,00 - 100% Økologisk, organisk bomuld - Designet i Lemvig, Danmark - Kvalitetstjekket i Lemvig, Danmark - Vi anbefaler du køber din normale str.
Valgfri langærmet t-shirt fra SS22 kollektionen (Normalpris 450)
Minimumsbeløb 400,00 - 100% Økologisk, organisk bomuld - Designet i Lemvig, Danmark - Kvalitetstjekket i Lemvig, Danmark - Vi anbefaler du køber din normale str.
Valgfri sweatshirt fra SS22 kollektionen (Normalpris 600 Dkk)
Minimumsbeløb 500,00 - 85% Økologisk, Organisk Bomuld - 15% Genanvendt Polyester - Designet i Lemvig, Danmark - Kvalitetstjekket i Lemvig, Danmark - Vi anbefaler du køber din normale str.
Valgfri hættetrøje fra SS22 kollektionen (Normalpris 700 Dkk)
Minimumsbeløb 600,00 - 85% Økologisk, Organisk Bomuld - 15% Genanvendt Polyester - Designet i Lemvig, Danmark - Kvalitetstjekket i Lemvig, Danmark - Vi anbefaler du køber din normale str.
Primært for virksomheder
Minimumsbeløb 5.000,00 - 15 t-shirts med virksomheden logo placeret et valgfrit sted på trøjen. - 30 min. oplæg med Hjalte der fortæller om opstart og drift af KÅNST, samt fremtidige mål og planer for alle virksomhedens medarbejdere. - Rabatkode på 25% til alle virksomhedens medarbejdere til KÅNST webshop.
Partnerskaber