Fessor 65 år i jazzens tjeneste

26.500,00 kr. 106.00% af 25.000,00 kr.

60

crowdfunders
udløbet
soulman @soulman

medlem siden 21. juni, 2013

Om projektet

Basunisten Ole Lindgren er bedst kendt som ‘Fessor´. Hans biografi, der er skrevet af Thomas Vilhelm og Søren Frost, udkommer den 18. november 2021 på Forlaget Momenta


Fessor er 83 år og kan fejre, at han har været udøvende musiker siden 1956. Det er ganske enkelt imponerende, hvad han har nået som kapelmester, studiemusiker, igangsætter, arrangør og gæstesolist. 


Fessor’s Big City Band var til sort musik; r&b, soul og jazz. Fra starten af 70’erne blev Fessor og hans blæsergruppe nogle af landets mest benyttede studiemusikere. Gnags, Gasolin, C.V. Jørgensen, Lone Kellermann, Kim Larsen, Sylvester & Svalerne og mange andre kan føjes til den lange liste.


 


Fessor - 65 år i jazzens tjeneste er med forord af Leif Sylvester Petersen og Franz Beckerlee og favner bredt; fra jazz i mange afskygninger over New Orleans funk og r&b til underholdningsmusik, rock og pop. 


 


Ydermere bydes der på morsomme anekdoter og oplevelser om livet som turnerende orkesterleder verden rundt med Fessor’s Big City Band og om mødet med nogle af jazzens største enere. Ud over Fessor bidrager en række kolleger, familiemedlemmer og markante personligheder fra ind- og udland til bogen.


 


Værket er rigt illustreret med et utal af fotos heraf mange taget af mesterfotografen Gorm Valentin. 


 


Fessor - 65 år i jazzens tjeneste  kan blive din inklusiv Fessor og de to forfatteres signaturer leveret med pakkepost  omkring selve udgivelsesdagen. Tjek de øvrige tilbud i listen over incitamenter med mulighed for at gøre et godt køb og måske blive en oplevelse rigere. De fundede midler vil bl.a. gå til dækning af bogindkøb, porto, målrettede kampagne via SoMe og øvrige udgifter. 

BOGEN ER DIN
Minimumsbeløb 300,00 Vi siger mange tak for din støtte og kvitterer med en signeret ‘Fessor - 65 år i jazzens tjeneste’ bog.
BØGERNE ER DINE
Minimumsbeløb 600,00 Vi siger mange tak for din støtte og kvitterer med to signerede ‘Fessor - 65 år i jazzens tjeneste’ bøger.
FLERE BØGER PÅ VEJ PLUS EN GAVE
Minimumsbeløb 900,00 Vi siger mange tak for din støtte og kvitterer med tre ‘Fessor - 65 år i jazzens tjeneste’ bøger samt Thomas Vilhelms roste essaysamling ‘Kulturen i karantæne’ fra 2020.
FLERE BØGER PLUS GAVER
Minimumsbeløb 1.200,00 Vi siger mange tak for din støtte og kvitterer med fire ‘Fessor - 65 år i jazzens tjeneste’ og to ‘Kulturen i karantæne’
ENDNU FLERE BØGER OG GAVER
Minimumsbeløb 2.000,00 Vi siger mange tak for din støtte og kvitterer med fem ‘Fessor - 65 år i jazzens tjeneste’, to ‘Kulturen i karantæne’ og en ‘Rock & stjernestøv’ om Sweet Silence studiets historie skrevet af Thomas Vilhelm og Flemming Rasmussen (2021).
BØGER, GAVER OG BESØG AF FESSOR
Minimumsbeløb 3.500,00 Vi siger mange tak for din støtte og kvitterer med fem ‘Fessor - 65 år i jazzens tjeneste’, to ‘Kulturen i karantæne’, en ‘Rock & stjernestøv’ plus et besøg af Fessor efter individuel aftale.
BØGER, GAVER PLUS BESØG AF FESSOR OG FORFATTER
Minimumsbeløb 6.000,00 Vi siger mange tak for din støtte og kvitterer med vores VIP pakke: seks ‘Fessor’ bøger, to ‘Kulturen i karantæne’ og en ‘Rock & stjernestøv’ plus et besøg af Fessor samt en af forfatterne til ‘Artist talk’ efter individuel aftale.
DU RYDDER HELE BORDET
Minimumsbeløb 10.000,00 Og får seks ‘Fessor’ bøger, to ‘Kulturen i karantæne’ og en ‘Rock & stjernestøv’ plus vores ‘Artist talk’ de luxe udgave som belønning med besøg af Fessor, Søren Frost og Thomas Vilhelm efter individuel aftale.
Partnerskaber