Fønikspatruljen - en spejder-gyserroman

5.913,00 kr. 118.26% af 5.000,00 kr.

19

crowdfunders
udløbet
Benny Jensen @benny

medlem siden 25. februar, 2017

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
At være hensynsfuld og hjælpe andre
Minimumsbeløb 20,00 Det første oplag af bogen Fønikspatruljen vil være på omkring 150 stk. Først ved tredje oplag begynder bogen at tjene sig selv hjem igen, hvis den overhovedet kommer så langt. En frivillig donation vil eksempelvis bruges til annoncering af bogen, indskud til en indtalt lydbog, lagerbeholdning og andre alenlange regninger. Så dette valg er for dem, der aktivt og udelukkende vil hjælpe med at sprede det gode budskab og efterfølgende købe bogen, eksempelvis til bogreleasen.
At være en god kammerat
Minimumsbeløb 199,00 Det betyder meget for mig at du hermed forudbestiller min debutroman! Jeg håber rigtig meget på at se dig til min bogrelease på det skønne Teater Play, hvor du kan modtage din bog som jeg gerne skriver en personlig hilsen i! Tilmeld dig via Facebook, så jeg ved om jeg skal have bogen klar til dig! PS: Til jer der ikke kan komme til bogrelease, sender jeg bogen til jer efterfølgende. Skriv gerne en kommentar, om I vil have en lille hilsen i og evt. til hvem. Spyt gerne i til lidt porto :-)
At tage medansvar i familie og samfund
Minimumsbeløb 499,00 Med denne eksklusive rabat får du tredje bog gratis i forhold til vejledende udsalgspris på 249 kr. stk. Du kan nemlig sagtens bruge bøgerne som julegaver til venner og familie, og dermed vil du være med til at sprede spejderbevægelsens mange gode budskaber om alt lige fra, at værne om naturen og til at finde sin egen tro og have respekt for andres! Skriv meget gerne en kommentar om du vil have bøgerne tilsendt eller om du dukker op til den store spejderfestlige bogrelease! Tusinde tak!
Partnerskaber