Mit liv med paranoid skizofreni

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Mia Keller Jensen @kellerxb

medlem siden 12. november, 2021

Om projektet

Jeg har skrevet bogen; "Mit liv med paranoid skizofreni". Det er en kraftfuld og spændende bog, hvor jeg åbnet og hudløst ærligt fortæller om min selvskade, mine indlæggelser, mine psykotiske symptomer, og mine selvmordsforsøg!

Bogen starter i barndommen, hvor jeg allerede i en alder af fem år begyndte at høre en stemme i mit hoved. Det er dog først som 22 årig, at jeg kommer i kontakt med psykiatrien.

Bogen beskriver både min selvskade, men også simple ting, som følelser for en ansat, hvilket virkelig besværliggøre at tage imod hjælp.

Det er en bog, hvor jeg tager dig som læser med, mens jeg selvskader, og mens jeg står i vandet for at drunke mig selv. I er med hele vejen fra de første tanker og stemmer starter det hele, undervejs, under selve forsøget, og behandlingen efter. Sådan at man bedre kan forstå mekanismerne bag selvskade.

Men bogen handler ikke kun om selvmord og selvskade! Den viser også min rejse. For selvom jeg er fanget i det der ligner en håbløs situation i forhold til min selvskade, så finder jeg faktisk en vej ud af det. Så bogen skal også give håb!

Det er en bog, der kan meget, og jeg håber, at I vil læse med. Men for at bogen kan blive printet, så har jeg brug for jeres hjælp :D

Jeg har fundet et virkelig godt forlag, som vil udgive min bog, men det koster 30.000,- for redigering og tryk. Så hjælp mig på min vej til at få min bog ud i verden!

På forhånd tusind tak for din støtte!

 

 
Partnerskaber