Undskyld på japansk - nyt oplag

15.050,00 kr. 100.33% af 15.000,00 kr.

40

crowdfunders
udløbet
Asger Røjle Christensen @asgerrojle

medlem siden 19. november, 2021

Om projektet


I 2008 udkom min bog "Undskyld på japansk - Japans fortid og nutid i krig og fred" på Borgens Forlag. Den handler om det moderne Japans håndtering af sin krigshistorie, og den blev vel modtaget. Den blev ligefrem pensum for de japansk-studerende på flere danske universiteter.


I 2017 udgav jeg som selvudgivelse på Trýkværket en gennemskrevet og opdateret version af bogen, som blev støttet af en lang række mennesker gennem crowdfunding. Tusind tak for det.


 
Denne bog har nu i et stykke tid været udsolgt, men både Trykværket og jeg selv får stadig hele tiden henvendelser om den. Derfor forsøger jeg nu med en ny, mindre omfattende crowdfunding-kampagne at få råd til at genoptrykke 2017-udgaven i uændret form. Det er min klare fornemmelse, at der fortsat vil være betydelig interesse for både emnet og bogen.


 
Giv et bidrag, stort eller småt. Enten fordi du gerne vil modtage og læse bogen - eller fordi du kender den i forvejen og gerne vil være med til at give den et fortsat liv. Den er lige så relevant i dag, som den var, da den blev skrevet.
Partnerskaber