Guide til formål at hjælpe virksomheder til en skarpere kommunikation og visuelt udtryk på sociale medier.

50.000,00 kr. 100.00% af 50.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
Cantek Media @cantekmedia

medlem siden 22. november, 2021

Om projektet

Vores navne er Christian og Frederik, og vi driver Cantek Media. Cantek Media er en medievirksomhed, med fokus på markedsføring gennem sociale medier. 


 

Hos Cantek Media har vi en ambition om at hjælpe. Det er kernen i vores virksomhed og grundstenen for at vores forretning kører rundt. Derfor vil vi gennem udvikling og nytænkning skabe et produkt, der kan hjælpe virksomheder til at være skarpere i deres kommunikation på sociale medier. 


 

Sociale medier kan være svært uanset om man er ny iværksætter eller en etableret virksomhed. Det er et marked i konstant udvikling og bevægelse, og det kan til tider være svært at følge med, når man driver en virksomhed. Derfor vil vi, hos Cantek Media, give dig en skudsikker trin-for-trin guide, så du ved præcis hvordan du skal kommunikere din virksomhed på sociale medier og hvorfor du skal gøre det. 


 

Produktet bliver et forløb med introduktion til planlægning, strategi og eksekvering på sociale medier. Dette bliver bl.a. ved videoguides, skriftlig forklaring og skabeloner, så du får den bedst mulige forståelse for din kommunikation på sociale medier, og hvordan du skal eksekverer. 


 

Der vil være mulighed for løbende kontakt med Christian eller Frederik sideløbende med produktet. Her kan vi komme med understøttende hjælp og besvare spørgsmål, hvis det skulle opstå. Find vores kontaktoplysninger i guiden eller her www.cantekmedia.dk/kontakt.


 

Du kan læse mere om os på www.cantekmedia.dk.

Partnerskaber