OPTAKT

29.100,00 kr. 34.24% af 85.000,00 kr.

46

crowdfunders
udløbet
Thomas Hommelgaard @5206177156

medlem siden 21. november, 2021

Om projektet 

En fotografisk oplevelse af stemningen før tæppet går og projektørerne tændes.


“Enhver kunstner har sin helt egen måde at nærme sig f.eks. en forestilling eller en koncert på. Nogle har ritualer, andre forsøger at undgå ritualer og det i sig selv, kan blive et ritual. Hvad end en kunstner gør, så handler det om at føle sig klar. At forberedelsen er lagt bag sig og man nu er i stand til at give sig hen til den performance, som publikum er kommet for at se. Det kulminerer et sted, et moment, hvor man som kunstner mærker eller beslutter sig for, at dette er øjeblikket. ”Som lyden af kammertonen fra orkestret der stemmer lige inden en koncert” Morten Kirkskov Skuespilchef ved Det Kongelige Teater, Skuespilhuset – citat fra bogen.


Fotograf Thomas Hommelgaard giver i bogen Optakt læseren et helt unikt indblik i stemningen, før kunstneren går på scenen. Det er en smuk og stemningsmættet bog, som giver os adgang backstage med et intimt og visuelt udtryk, der både åbner op for en ”ukendt” verden, og samtidigt skaber en følelse af genkendelighed.


Thomas har i mange år arbejdet med kunstnere fra forskellige brancher, alt fra musik-, film-, skuespil-, gastronomibranchen og utalligt meget andet. Hans portrætter er ærlige og dette ses tydeligt i Optakt.


Optakt er blevet til i samarbejde med de deltagende kunstnere.


Billederne supleres af personberetninger fra de enkelte.


De medvirkende er:


Sofie Gråbøl – skuespiller


Annisette – sanger og musiker


Rytteriet – skuespillere


Alex Riel – musiker


Ann Eleonora Jørgensen – skuespiller


Steen Jørgensen – musiker


Katrine Gislinge – musiker


Medvirkende til udgivelsen af denne bog er:


Søren Hørdum:


Forlægger og indehaver af bogværkstedet BOOK LAB.


Ekspert i tryk og produktdesign med flere prisvindende bøger på CV’et. Har blandt andet udgivet Jan Grarups fem kilo tunge fotoværk And Then There Was Silence, samt en række kunst, foto og kulturrelaterede bøger.


Desuden har Søren gennem 4 år været medlem af juryen i Foreningen for Boghåndværk.


Lone Brinkmann:


Tekstforfatter med speciale i Søren Kierkegaards eksistensfilosofi og litterær iscenesættelse. Derudover arbejder hun som projektleder hos EdTalk og har 10 års erfaring fra forlagsbranchen som både litterær konsulent, redaktør og forfatter.


Kenneth Schultz:


Grafisk opsætning.


Per Rasmussen:


cmyk konvertering


 

Dit bidrag vil blive brugt på opsætning, korrektur, tryk og promovering af bogen.

Jeg takker på forhånd for alle beløb.

 

 

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.

Støt
Minimumsbeløb 20,00 Jeg siger mange tak for støtten, du kommer på website.
Bog + reception
Minimumsbeløb 325,00 1 smuk bog til dig selv signeret af fotografen. Afhentes ved bogreception i København eller i Kgs Lyngby.
1 bog
Minimumsbeløb 375,00 1 smuk bog til dig selv signeret af fotografen. Sendt med posten.
Bog + print
Minimumsbeløb 450,00 1 smuk bog til dig selv signeret af fotografen. Samt 1 udvalgt print I A4. Afhentes ved bogreception i København eller i Kgs Lyngby.
Bog + print (leveret)
Minimumsbeløb 550,00 1 smuk bog til dig selv signeret af fotografen. Samt 1 udvalgt print I A4. Sendes med posten
2 bøger (leveret)
Minimumsbeløb 650,00 2 smukke bøger til dig selv og en ven signeret af fotografen. Sendt med posten.
2 bøger + 2 print (leveret)
Minimumsbeløb 800,00 2 smukke bøger til dig selv og en ven signeret af fotografen. Samt 2 udvalgt print I A4. Sendt med posten
4 bøger + 4 print (leveret)
Minimumsbeløb 1.500,00 4 smukke bøger til dig og vennerne signeret af fotografen. Samt 4 udvalgt print I A4. Sendt med posten
2 bøger + 2 print og portrætfoto I
Minimumsbeløb 5.000,00 2 smukke bog til dig og en ven signeret af fotografen. Samt to udvalgt print i A4. Plus et portræt af dig i eget hjem (kun Sjælland) fotograferet af fotografen.
2 bøger + 2 print og portrætfoto II
Minimumsbeløb 6.000,00 2 smukke bog til dig og en ven signeret af fotografen. Samt to udvalgt print i A4. Plus et portræt af dig i eget hjem (hele Danmark) fotograferet af fotografen.
Partnerskaber