Ny LP med Aske Skat & His Psychedelic Country Band ~ The Highland

44.040,00 kr. 107.41% af 41.000,00 kr.

144

crowdfunders
udløbet
Sigurd Djurhuus @sigdjur

medlem siden 4. september, 2020

Om projektet

Aske Skat & His Psychedelic Country Band ~ The Highland

Så er mere end et års hårdt arbejde næsten færdigt og vi er snart klar med vores nye album! Den skal selvfølgelig også på en LP, og derfor skal der skrabes en masse penge sammen så musikken kan leve på det format vi synes det fortjener... VINYL!

Vi prøver at trykke lidt flere plader end sidst da mange ikke fik fat i den første LP. Det vil også sige at vi skal samle flere penge ind denne gang, og vi synes dette kræver en forklaring, så du som lytter og støtter af vores projekt, ved hvad du smider penge efter.

Den ene årsag er at vi har haft dobbelt så mange studiedage og det koster bare kassen! Vi har haft brug for mere mere tid til at arbejde med lydkvaliteten, både på indspilningerne, i mixningen og i mastereringen, men resultatet er mærkbart skal vi hilse at sige!

Den anden årsag er, at vi bliver nødt til at presse mange flere plader. Den første LP er stort set udsolgt hvilket har gjort at alt for mange har ikke har kunne få fat i en, og det synes vi er synd!

Lyt til et track her!

The Highland by Aske Skat and his Psychedelic Country Band

Når denne plade er udkommet og vi har spillet vores forårs/sommer turné, stopper "Aske Skat & His Psychedelic Country Band" projektet også. Det har været, og er stadig en fantastisk rejse og vi har været så glade for alle jer vi har mødt igennem vores musik!

Derfor holder vi også en helt speciel afslutning for alle jer der har hjulpet os med at få vores musik på vinyl! Når du støtter og køber denne plade får du derfor en invitation og en billet til vores afslutningskoncert. Der vil være en helt speciel indbydelse i den plade vi sender tildig, til koncerten der selfølgelig vil være gratis og magisk.

Det var alt herfra. Håber vi kommer i mål! Vi vil rigtig gerne bede om hjælp med denne indsamling, så hvis du vil dele og sende ud i dit netværk vil det gøre en kæmpe forskel!

Tak og kærlighed ~ Aske Skat & His Psychedelic Country Band

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Partnerskaber