Tryllekunstner i knæ - hjælp til at redde min drøm.

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Daniel Thomsen Thomsen @1038641720

medlem siden 3. januar, 2022

Om projektet

Mit navn er Daniel Thomsen. Jeg er far til tre og optrædende tryllekunstner.


Jeg har brug for hjælp, da to år med corona og restriktioner truer med at trække tæppet væk under min virksomhed


Min elskede tryllevirksomhed (CVR-nr: 40031707) er i knæ. To år med corona, nedlukninger og restriktioner har givet mig et stort økonomisk efterslæb, som reelt truer med at lukke virksomheden. Hvis jeg skal undgå det, er jeg afhængig af en akut økonomisk håndsrækning indtil genåbningen forhåbentlig skaber grundlaget for, at jeg igen kan komme ud at optræde og skabe en omsætning med mine trylleshows. Derfor rækker jeg ud her i håb om at kunne redde min virksomhed, som er mit levebrød, og som jeg har brugt over 10 år på at bygge op.

Hvordan er jeg endt i denne situation?

For at forstå, hvordan det er kommet så vidt, er det nødvendigt at spole tiden lidt tilbage.

Mit liv har siden barndommen været præget af en række personlige udfordringer. Jeg har haft en svær opvækst og gennem det meste af mit liv kæmpet med psykiske udfordringer, der har gjort det vanskeligt for mig at finde min rette plads i livet.

Trods flere forsøg lykkedes det mig aldrig at få en uddannelse. Jeg har brugt enormt mange ressourcer (også økonomiske) på at holde mig oven vande, og med det fulgte også en presset økonomi.

Jeg kom først for alvor ud af mørket for ca. 4 år siden, da jeg begyndte at trylle professionelt.

Tryl har altid givet mig glæde. Jeg lærte de første tricks, da jeg var 12-13 år gammel og har altid drømt om at komme ud at optræde og leve af min passion.

Til mine shows i dag omtaler jeg tit, hvordan jeg har siddet dagligt med et spil kort i mine hænder i over 30 år. Op igennem mine 20’ere og 30’ere var det dog ofte forbundet med en vis nedtrykthed, fordi jeg ikke havde overskuddet til at tage kortspillet med ud til den store scene foran et publikum.

Efter en pause på næsten 18 år, hvor jeg psykisk ikke var i stand til at optræde foran et publikum, fik jeg mod og kræfter til igen at satse på en karriere som tryllekunstner, da jeg deltog i tv-programmet ’Danmark har Talent’ i 2018.

Tiden efter med masser af tryllejobs var berusende og føltes vitterligt som års terapi. Jeg var mere glad end nogensinde, og i takt med at virksomheden udviklede sig, fik jeg også fyldt de økonomiske huller op, som var gravet dybe i løbet af min turbulente fortid.  

Min store drøm om at leve af mit tryl blev endelig realiseret efter mange års kamp.

Men så kom første corona-bølge med en nedlukning, der trak tæppet fuldstændig væk under forretningen… Og det økonomiske efterslæb voksede igen.

Siden sommeren 2020, hvor jeg så småt kunne komme ud at trylle igen, fik jeg kæmpet mig tilbage på scenen – også økonomisk. Jeg stod foran en december med en fuld kalender med lukrative julefrokoster og andre shows, der skulle lukke det sidste hul og gøre tryllevirksomhedens – og minegen fremtid lys. Men ak… Vi ved alle, hvad der så skete, da Omikron-varianten kom buldrende og slukkede alt håb om julefrokoster og andre sociale arrangementer i december og hen over vinteren.

Reward og trylleoplevelser:

Hvis jeg når i mål med denne indsamling, inviterer jeg alle, som har givet en hjælpende hånd, til tre forskellige trylleshows på tre forskellige lokationer- så alle har en chance for at deltage. Det bliver nærværende, inspirerende, magisk – og selvfølgelig helt gratis.

Nedenfor har jeg samlet lidt links til de trylleoplevelser, jeg har givet publikum gennem årene. Mit store håb er, at disse optrædener ikke bliver mine sidste. Derfor samler jeg nu ind til at kunne betale den sidste regning, der redder virksomheden.

Alle støttebeløb, store som små, vil blive modtaget med stor taknemmelighed.

Mange håbefulde hilsner,

Daniel Thomsen

 

Hjemmeside: http://www.daniel-thomsen.dk


Roskilde Festival 2019: https://www.youtube.com/watch?v=tL997p6WxVs


Gademagi: https://www.youtube.com/watch?v=11n-D4mdDjQ


På job til bryllup: https://www.youtube.com/watch?v=eH2If6hK76Y


Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/daniel-thomsen.dk


Eventzonen.dk: https://eventzonen.dk/danieltryl


Facebook: https://www.facebook.com/danielthomsen.magi/reviews/?ref=page_internal


 


 


 

Partnerskaber