One Bowl

9.520,00 kr. 6.35% af 150.000,00 kr.

19

crowdfunders
udløbet
Jairam Ramakrishnan @rjairam92

medlem siden 6. januar, 2022

Om projektet

Hvem er vi?


One bowl er en frivilligt drevet, værdibaseret, fælles restaurant beliggende i nordvest af København.


Vores vision er "at bringe balance tilbage i samfundslivet, baseret på værdier, såsom kærlighed, tillid, generøsitet og venlighed."


Vi har siden 2014 lavet mad og opereret efter en "pay-as-you-feel"("betal-som-du-føler") filosofien .
Hvad gør vi?

Vi laver menuer over hele verden, baseret vi den lækreste plantebaserede middag, til folk med forskellig baggrund og fra alle samfundslag. Vi laver også mad til hjemløse krisecentre.
One Bowls mission er "at skabe opmærksomhed og adressere sociale problemer såsom social udstødelse, fødevareusikkerhed og ensomhed."

Social udstødelse, som ofte omtales som social marginalisering eller den tilstand, hvor individer ikke er i stand til at deltage fuldt ud i det økonomiske, sociale og/eller kulturelle liv. En person er fødevareusikker, når man mangler regelmæssig adgang til nærende mad.
Hver fjerde person i Danmark, lider af ensomhed.

One Bowl giver plads til alle sådanne mennesker, og tilbyder lækre og sunde måltider, for at gøre alle glade og værdsat.
Hos One Bowl holder vi af og elsker mennesker betingelsesløst, ligesom alle ville elske at blive passet på af deres familie. Vi tror på, at næstekærlighed ikke er noget, der gives ud af overskud, men noget, der er en del af vores liv.

Hvorfor har vi brug for din løbende støtte, for at vi sammen kommer gennem COVID?


Covid-situationen har været svær for næsten alle, og for at One Bowl  kan støtte mange mennesker i disse svære tider, rækker vi ud efter økonomiske midler (crowdfunding).

Hvad har vi brug for?

Vi vil gerne indsamle 150.000 kr, som vil hjælpe os med at sikre langsigtet bæredygtighed (detaljer nedenfor om dette og hvordan de indsamlede penge bliver brugt).
Vi har faste omkostninger på knap 75.000 kr./måned, der dækker husleje, el, gas, køkkenchefens løn, dagligvarer, forsyninger og diverse andre udgifter.
Ved at støtte os, vil du ikke bare kunne hjælpe en trængende sjæl, med et sundt og lækkert måltid, men også være med til at udbrede kendskabet til social udstødelse, fødevareusikkerhed og ensomhed. Støt os, og lad os ændre verden One Bowl ad gangen.

 

 

Hvordan arbejder vi på at tilpasse os COVID og blive bæredygtige igen?


Vi kan ikke stole på crowdfunding for evigt, og vi arbejder hele tiden på at udvikle os, så vi kan fortsætte med at fungere bæredygtigt, i en verden med COVID.
Vi har netop indgået et partnerskab med mad udbringnings firmaet Wolt, for at kunne betjene dem, der kun kan støtte One Bowl eksternt.
Men mens vi foretager andre ændringer, holder vi denne indsamling (crowdfunding) åben, for at supplere, og understøtte vores fødevarehjælpsprogrammer og løbende omkostninger (husleje, personale mm)

Hvad går pengene til ?


Alle midler vil blive brugt til at hjælpe os, med at fortsætte sociale programmer (inklusive fødevarehjælp) og betale vores løbende omkostninger, indtil vores restaurant vender tilbage til fuld kapacitet, eller vi finder en måde at genopfinde vores organisationsmodel.

Eksempler på de programmer, One Bowl kører, inkluderer: frisk mad til hjemløse, støtte mennesker fra alle samfundslag til at opnå deres potentiale, gennem vores frivillige træning i restaurationsbranchen mm.

Hvis du gerne vil hjælpe os gennem vores løbende tilpasning til COVID, bedes du melde dig frivilligt, eller blive en almindelig sponsor, medlemskab og detaljer findes på vores hjemmeside.

Hjælp os med at forandre verden, Óne Bowl af gangen.
Årligt medlemskab
Minimumsbeløb 100,00 Medlemmer modtager regelmæssig information om One Bowls samfundsfremgang og inviteres til at deltage i vores samfundsmøder, såsom vores generalforsamling, der afholdes hvert forår. Frem for alt støtter og repræsenterer medlemmer visionen om One Bowl. Tilmeld dig medlemskab på vores hjemmeside https://onebowl.dk/medlemskab/
En skål kogebog
Minimumsbeløb 250,00 Kogebogen samler nogle af de bedste opskrifter, som vi har serveret på One Bowl. :) De er 100% veganske, nemme, billige og så sjove at lave! De passer til alle årstiderne, og de er lavet med enkle ingredienser, du kan finde i din købmand og lokale markeder. Kogebogen er på engelsk.
Gavekort
Minimumsbeløb 500,00 Få 4 måltidskuponer på One Bowl, som du kan donere eller give dine kære. For at modtage din kupon skal du sende os dit transaktions-id på facebook
Gavekort
Minimumsbeløb 1.000,00 Få 8 måltidskuponer på One Bowl, som du kan donere eller give dine kære. For at modtage din kupon skal du sende os dit transaktions-id på facebook
Støt 100 måltider til hjemløse krisecenter
Minimumsbeløb 1.500,00 Dine donationer vil hjælpe os med at servere 100 sunde plantebaserede måltider til hjemløsehjemmet rundt om i København.
Støtte en skål og dens mission
Minimumsbeløb 2.000,00 One Bowl søger at skabe opmærksomhed og løse problemet med fødevareusikkerhed og ensomhed gennem inkluderende middage, og vi kommer til at gøre det takket være alle vores medlemmer, der aktivt bidrager til vores mål. Antallet af lokale tilhængere og frivillige er vokset. Takket være dem kan vi servere mange tusinde måltider til folk rundt omkring i København, uanset deres betalingsevne. Du vil modtage et gavekort til 8 måltider på One Bowl. 
Støt 200 måltider til hjemløse krisecenter
Minimumsbeløb 3.000,00 Dine donationer vil hjælpe os med at servere 200 sunde plantebaserede måltider til hjemløsehjemmet rundt om i København.
Et professionelt samarbejde
Minimumsbeløb 5.000,00 For folk, der er interesserede i at samarbejde og arrangere arrangementer og andre muligheder. Lad os tale og diskutere muligheder.
Partnerskaber