Stop stress

3.400,00 kr. 3.68% af 92.500,00 kr.

9

crowdfunders
udløbet
Kim Selsø @3443035832

medlem siden 23. januar, 2022

Om projektet

Hvem er jeg?

Jeg hedder Kim Selsø og er 51 år. Jeg er stifter af selvhjælps-mediet Stressfar.dk. Min baggrund er en uddannelse som journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og en uddannelse som fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København.

Om Stressfar.dk

Stressfar.dk er et selvhjælps-medie på nettet, som jeg grundlagde i 2017 efter at jeg selv havde været sygemeldt med stress.

De første år var Stressfar.dk udelukkende en blog, hvor jeg skrev frit fra leveren om stress og mine egne erfaringer med at komme tilbage. Jeg brugte mine journalistiske værktøjer til at researche og interviewe eksperter og denne blanding af objektiv fagjournalistik, personligt erfaringsstof og selvhjælps-artikler er stadig fundamentet i projektet.

Med Stressfar.dk forsøger jeg at skabe et sted, hvor mennesker med stress, pårørende eller andre med interesse for mental sundhed kan finde viden og inspiration til at skabe et liv med mindre stress og mere trivsel. Tonen er ligefrem, teksterne forhåbentlig letforståelige og jeg bestræber mig på at være ærlig. Her er ingen tabuer, ingen skjulte dagsordener men masser af tips, indsigt, erfaringer og råd.

Det hele samlet på ét sted. Stress handler nemlig ikke kun om psykiske eller fysiske symptomer eller kost eller motion eller noget helt femte. Stress er det hele på en gang. På Stressfar.dk kan brugerne blive klogere på alle vinkler af stress og få nye perspektiver på deres liv uden at skulle opsøge viden flere forskellige steder.

Målgruppen er mænd og kvinder i alderen 40-60 år. Man behøver ikke at være sygemeldt med stress. Alle er velkomne.

 

Mit projekt

Stressfar.dk har eksisteret i fire år nu, og læsertallene bevæger sig stille og roligt op. I sommeren 2021 føjede jeg et nyt lag til Stressfar.dks udvikling, idet jeg lancerede en lukket betalingsside for medlemmer. Nu er tiden moden til at hæve barren endnu en tak.

Jeg har lavet denne her crowdfunding-kampagne fordi jeg gerne vil skabe endnu mere godt og relevant indhold til medlemmerne af Stressfar.dk, så flere har lyst til at melde sig ind. Jo bedre økonomi jo mere kvalitetsindhold kan jeg lave.

Dit bidrag vil konkret gå til at producere tre e-bøger om afspænding, mental træning og hjernen under stress, herunder research, skriveproces og grafisk produktion. Derudover vil jeg lave seks nye træningsprogrammer til fysisk genoptræning efter stress. Der er desuden behov for at opgradere kvaliteten af billeder på siden og markedsføring.

 

Visionen

På længere sigt, når der er økonomi til det, drømmer jeg om at lave en fast podcast, lydfiler med guidet afspænding, videoer med øvelser og meget andet. På ønskelisten står desuden en generel opgradering af kvalitet, design, brugervenlighed mv.

Stressfar.dk er sat i verden for at hjælpe mennesker. Men det er også et medie med holdning. Jeg ser gerne, at Stressfar.dk udvikler sig til en kritisk stemme i stress-debatten, en sten i skoen hos dem, der råber om konstant udvikling, effektivitet og tempo, og en forkæmper for bedre mental sundhed.

Stressfar.dk arbejder for et samfund, hvor der er plads til at gå på arbejde og have en familie og et liv ved siden af – uden at risikere at brænde sammen mentalt.

Vil du være med til at stoppe stress?

Det er ganske enkelt. Du kan her og nu bidrage til dette crowdfunding-projekt og dermed hjælpe med at gøre visionen med Stressfar.dk til virkelighed.  Doner et beløb – stort eller lille – og modtag som tak en reward.

Tak for din opmærksomhed

Kærlig hilsen Kim
Partnerskaber