Sociale projekter med alpacaer og natur

0,00 kr. 0.00% af 100.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Katja Piil @5775888731

medlem siden 29. januar, 2022

Om projektet

Hej, Jeg hedder Katja Piil og driver Alpati Alpacapark.

Jeg har startet denne crowdfunding for at rejse penge til vores sociale aktiviteter hvor vi med hjælp fra naturen og alpacaernes ro, tilbyder besøg og forløb til udsatte borgere.

Jeg har i mange år arbejdet med mennesker der er udfordret enten fysisk eller psykisk og er desuden uddannet mindfulness instruktør. Jeg og mine alpacaer er allerede godt i gang med at tilbyde besøg og forløb for mennesker der har det svært. Målet er at nå endnu bredere ud og også til de mennesker som ikke selv har de økonomiske midler.

Ved at købe en eller flere af vores rewards støtter du!

Helt konkret støtter du vores sociale aktiviteter, men indirekte støtter du også min virksomhed, som har til sigte at tilbyde skæve arbejdspladser og ikke mindst praktikpladser med plads til forskellighed.

Tak fordi du tog dig tid til at læse. Jeg håber at du har mulighed for at bidrage og at du vil sprede budskabet i dit netværk.

Er du blevet nysgerrig på hvad vi ellers tilbyder så læs videre:

Hos os kan du få unikke oplevelser med alpacaer i skøn natur. Vi har gåture i skoven med alpaca. Det kalder vi for Alpacapark Forest Walk. Du kan også komme på Besøg i Alpacapark. Her kan du hænge ud og nyde eftermiddagskaffen i selskab med vores søde og bløde alpacaer. Eller hvad med at overnatte i en shelter ude blandt alpacaerne?

Mulighederne er mange og lige gyldig hvilken oplevelse du vælger, vil du mærke alpacaernes beroligende indvirkning på krop og sjæl.

Du finder vores forskellige oplevelser på www.alpacapark.dk

På gensyn i Alpacapark.
Partnerskaber