Album: Den Stærke Sol - samarbejde med Teitur og GRETA

20.000,00 kr. 100.00% af 20.000,00 kr.

9

crowdfunders
udløbet
sorenm @sorenm

medlem siden 8. september, 2013

Om projektet

Velkommen til min crowdfundingside!

Jeg hedder Søren Manscher, og jeg er Kbh-baseret sangskriver.

Dette projekt handler mit kommende opfølgeralbum, Den Stærke Sol, som jeg udgiver 18. marts digitalt og på vinyl.

Siden 2019 har jeg skrevet sange om dramaet i det menneskelige hverdagsliv; om at blaffe fra Aarhus til Kbh med fulde hjemløse; om at finde kærligheden i sig selv og tilgive sin ekskæreste, og om at forstå sine løsslupne naboer og deres dragende og inkluderende samliv.

Det hele begyndte i 2019 med mit sanselige hverdagsalbum, Det Er Balancerne Der Holder Sammen På Det Hele, som tog mig rundt med Søren Huss på et kunstnerisk dannelseseventyr i det meste af DK på de store scener. Siden da har jeg udforsket haverne, stuen, gårdene, lader mm. og den intimitet, der forbinder sangene med jer derude, der lytter til dem – dér hvor historiefortællingen for alvor får vinger.

Ved at støtte denne sidste del af tilblivelsesprocessen – LP-produktionen – kan du få del i flere fine goder, om du så er vinylelsker, koncertentusiast, sangskriver eller vil med helt eksklusivt om bag tæppet af den kunstneriske proces.

Flere af støttepakkerne giver meget sig selv, men der er lige et par stykker, der kræver lidt yderligere forklaring:

Albumdemoer + Bagom-video

Jeg lavede mellem 40 og 50 demoer og sange til Den Stærke Sol, før jeg besluttede mig for de udvalgte 10 perler på albummet – nogle blev til på Færøerne i 2019, og andre under første lockdown i hhv. et yderst tyndvægget sommerhusanneks og på et delt kæresteværelse ved Lergravsparken.

Flere outtakesne er faktisk ret gode; de manglede bare den sidste x-faktor for at komme med på albummet. Jeg har derfor samlet nogle af de sjoveste og lidt skævere kandidater sammen med en håndfuld af de oprindelige albumdemoer.

Denne pakke er for den nysgerrige fan, der ønsker at gå lidt dybere og opleve processen i sin uskyldigt spirende fase.

Sparring på sangskrivning

Går du og bakser med nogle sange, som du ikke kan få gjort færdige eller mangler du et par friske ører og et skub i den rigtige retning?

Jeg elsker at undervise i sangskrivning og gør det jævnligt, både på holdbasis og solo. Det kommer til at foregå således, at du sender din sang til mig i forvejen inkl. tekst + lidt om din problemstilling. Jeg lytter og læser og grundigt på det, du har sendt, og så mødes vi til en snak online om, hvad du kan arbejde videre med herfra. Du får opbakning og bliver udfordret!

Privat solokoncert

Intimkoncerter er noget af der bedste jeg ved. Måske fordi det passer så godt til en historiefortæller som mig, der vil møde mennesker i genkendelse, tårer og latter. Derfor er dette blevet til min primære koncertform, og det jeg har mest rutine i som soloartist.

Denne pakke er for den sande superfan, der gerne vil samle sine nærmeste omkring sig og præsentere dem for en unik koncertoplevelse i intime rammer. Det te kan også være som del af et allerede eksisterende arrangement, en fest, en reception etc. Faktum er blot: det skal opleves!

På Den Stærke Sol er der også en række gæstemusikere, jeg har lyst til at hylde herunder for deres eminente bidrag til dette min svære to, som jeg er blevet ovenud tilfreds med.

 

Gæstemusikere

Siv Øyunn – trommer, percussion og kor

Christian Haase – keys, bas og kor

Søren Bigum – bas, pedal steel, akustisk guitar og el-guitar

Søren Poulsen – percussion “Duen synger foråret ind” + “Det Gode Menneske”

Greta Schenk – synthbas på “Vi samles i Lergravsparken”

Frederik Langkjær – el-guitar på “Jeg ønsker dig et godt liv”

Frederik Håkonssen – trommer på “Jeg ønsker dig et godt liv”

Søren Damsbo-Svendsen – bas på “Jeg ønsker dig et godt liv”

 

Tusind tak fordi du har læst hertil. Har du spørgsmål og kommentarer, er du meget velkommen til at tage kontakt til mig på soren@manscher.dk.

Indtil vi høres ved, så rigtig god dag.

 

Mange hilsener,

Søren Manscher
Digitalt album
Minimumsbeløb 80,00 Tusind tak fordi du vil hjælpe mit projekt på vej ud i verden! Jeg sender dig albummet digitalt weekenden før udgivelsesdato.
Signeret vinyl
Minimumsbeløb 200,00 Tusind tak fordi du vil hjælpe mit projekt på vej ud i verden! Jeg sender dig et signeret eksemplar af Den Stærke Sol på vinyl, når det lander fra tryk.
Vinyl, 1 x bagkatalog + ekslusivt pre-listen
Minimumsbeløb 350,00 Tusind tak! Jeg sender dig et signeret eksemplar af Den Stærke Sol på vinyl, og du kan vælge mellem enten en Det er balancerne...- eller Ø-LP oveni hatten! Desuden får du tilsendt et hemmeligt link til at høre albummet weekenden før udgivelse.
Koncertbillet x 1, vinyler + ekslusivt pre-listen
Minimumsbeløb 450,00 Tusind tak! Jeg sender dig et signeret eksemplar af Den Stærke Sol på vinyl + en Det er balancerne...- eller Ø-LP og giver én koncertbillet til en af mine koncerter i 2022 + hemmeligt link til at høre albummet weekenden før udgivelse.
Albumdemoer + bagom-video
Minimumsbeløb 500,00 Tusind tak! Du får Den Stærke Sol tilsendt på vinyl (signeret) + en hemmelig playliste med albumdemoer og outtakes + en eksklusiv video der går bagom albummets tilblivelse.
Sparring på sangskrivning
Minimumsbeløb 700,00 Tusind tak! Du får Den Stærke Sol tilsendt på vinyl (signeret), og jeg giver en halv times individuel sparring på en af dine sange.
Privat solokoncert
Minimumsbeløb 4.000,00 Du er for vild! Jeg spiller en privatkoncert hjemme hos dig og sender desuden et signeret eksemplar af Den Stærke Sol på vinyl + en Det er balancerne...- og Ø-LP med! Desuden får du tilsendt et hemmeligt link til at høre albummet en uge før udgivelse.
Partnerskaber