Vandpark ved Humlum Fiskerleje

50.036,00 kr. 100.07% af 50.000,00 kr.

29

crowdfunders
udløbet
Michael Nielsen @2507411972

medlem siden 14. februar, 2022

Om projektet

NYT! Du er også velkommen til at mobilpaye dit støttebeløb til os på 906055 - så indgår det også i indsamlingen. Dit navn bliver så ikke synligt her, men beløbene overføres til booomerang.dk her ugentligt.

Vi vil give børn og familier mulighed for at lege gratis i en vandpark. Derfor vil vi etablere en oppustelig vandpark ved Humlum Fiskerleje, hvor børn og familier i alle alle aldre kan boltre sig om sommeren!


Det bliver gratis for alle at bruge vandparken :-)


Den kommer til at ligge på lavt vand, så alle kan svømme ud til den og nyde at lege, klatre og rutsje rundt på den store vandpark, som bliver den største i Danmark.


 


Udover den store vandpark i Limfjorden, etablerer vi også en mindre vandpark i en lille lukket ”lagune” på lavt vand, så småbørnsfamilier og handicappede også kan lege trygt og sjovt.


 


Hvor er det?


Humlum fiskerleje er en lille perle ud til Venø Sund, hvor mange familier nyder somrene ved Limfjorden. Humlum fiskerleje ligger i Struer Kommune lige op ad Humlum Camping, der er utrolig godt besøgt, både af campister, men også turister og lokale på dagsture.


 


 


Alle er velkomne


Alle vil være velkomne til at bruge vandparken - helt gratis! Det gælder alle lokale i området, turister, gæster, bådejere og campister. Det gælder selvfølgelig også for institutioner og skoler, der har lyst til at komme forbi på en tur. Det bliver muligt at låne en gratis redningsvest, som man skal bruge, når man leger i vandparken.


 


Vi står bag


Humlum Bådelaug er en selvstændig forening, der ønsker at forskønne og udvikle området, så det bliver endnu mere attraktivt for havnens brugere og som offentligt udflugtsmål. Det er os, som er ansvarlig for projektet og for at få sat vandparken op. Vi kommer også til at stå for vedligehold bagefter.


 


Alle tilladelser til vandparken er i øvrigt i hus, og vores mål er at få den etableret til sommeren 2022.


Men det afhænger naturligvis af, om vi skaffer alle de midler, vi har brug for. Hele projektets budget er på 575.000 kroner, som vi er igang med at søge hjem via fondsmidler og vores mål er at crowdfunde 50.000 kroner. Vi har allerede modtaget 50.000 fra Færch Fonden.


Vi skal bruge midlerne til at indkøbe selve vandparken samt til at etablere den i vandet.


Vi håber, at du har lyst til at støtte projektet! Tusind tak for din støtte.


OBS:
Når du støtter os, bliver der opkrævet 5% i administrationsgebyr, dvs. donerer du 100 kr, bliver du opkrævet 105 kr.

Bemærk: Hvis vi ikke når vores mål om50.000 kroner, så får du dit støttebeløb tilbage (minus gebyret på 5%). Så dine penge vil aldrig blive spildt :-)


 

Her kan du se en illustration af vandparken fra to forskellige vinkler:

  

 

 

 

 

 

 

 

2 madbilletter til åbningsfesten
Minimumsbeløb 500,00 Når vandparken åbner, holder vi en stor åbningsfest. Du får 2 madbilletter til festen.
4 madbilletter til åbningsfesten
Minimumsbeløb 1.000,00 Når vandparken åbner, holder vi en stor åbningsfest. Du får 4 madbilletter til festen.
Reklame på bådelaugets hjemmeside og facebook
Minimumsbeløb 2.500,00 Donerer du 2.500 kr. får du dit navn eller dit firma navn på bådelaugets hjemmeside og facebook.
Støtteskilt ved vandparken
Minimumsbeløb 5.000,00 Vi opsætter støtteskilte på et bådhus ved vandparken. Her får du et lille støtteskilt på bådhuset samt dit navn eller dit firma navn på bådelaugets hjemmeside og facebook.
Stort støtteskilt ved vandparken
Minimumsbeløb 10.000,00 Vi opsætter støtteskilte på et bådhus ved vandparken. Her får du et stort støtteskilt på bådhuset samt dit navn eller dit firma navn på bådelaugets hjemmeside og facebook.
4 timers event for 10 personer
Minimumsbeløb 25.000,00 Du får mulighed for at samle 10 personer til en 4-timers event med fri adgang til vandpark og minigolf og Mettes hjemmebagte kage med kaffe/the. Du får også et stort støtteskilt på bådhuset samt dit navn eller dit firma navn på bådelaugets hjemmeside og facebook.
4 timers event for 25 personer
Minimumsbeløb 50.000,00 Du får mulighed for at samle 25 personer til en 4-timers event med fri adgang til vandpark, minigolf samt SUP (stand up paddle) og servering af grillpølser og is. Du får også et stort støtteskilt på bådhuset samt dit navn eller dit firma navn på bådelaugets hjemmeside og facebook.
Partnerskaber