Hjælp Markussen & Raabo med at få albummet ”Holbæk Station” ud på vinyl!

0,00 kr. 0.00% af 22.600,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Henrik Raabo @raabo

medlem siden 5. januar, 2015

Om projektet

Vores 2. album ”Holbæk Station” udkommer digitalt d. 7. april, og det er vi vildt stolte af!

Men vi vil rigtigt gerne give jer mulighed for at købe albummet på vinyl, fordi en rigtig LP-plade bare passer bedre til den stemning, der er rammen om ”Holbæk Station”, og fordi det at lave en plade er en drøm, der også var en del af den tid, som sangene tager afsæt i.

”Holbæk Station” - lytteoplevelsen:

Holbæk Station er et album i den helt klassiske forstand. Sangene har alle deres klangbund og udspring i bevidstheden om den tid og den by, hvor vi tilbragte vores barndom og ungdom. Du får tolv sange serveret i den rækkefølge, der tjener sangene bedst, og vinylens varme lyd inviterer lytteren til at læne sig tilbage og nyde sammenhængen.

”Holbæk Station” – den visuelle oplevelse:  

Albumcoveret er designet og udført af billedkunstneren Jes Wind Andersen som en visuel videreførsel af det musikalske udtryk. Som fysisk LP-cover kommer Jes’ arbejde også til sin ret som en kunstnerisk oplevelse i sig selv, hvilket allerede kan ses i grafikken til de tre første singleudspil, som kan ses og høres på alle de kendte streamingtjenester.

Hvorfor Crowdfunding? 

At få trykt vinyl i et større antal er en bekostelig affære, så derfor har vi oprettet denne crowdfunding, så du kan købe din LP på forhånd, inden den bliver trykt. Vi får dermed den nødvendige kapital, og du får dit eksemplar, når produktionen er klar.

Tidsplan og betingelser:  

Denne crowdfunding kampagne kører fra 9. marts - 16. maj.

Hvis målbeløbet bliver nået, så bestiller vi vinylerne – og hvis vi ikke når i mål, så får du dine penge tilbage. Men vi krydser naturligvis fingre for at det lykkes!

På grund af råvaremangel er leveringstiden på vinylplader desværre meget lang. Derfor er det album, du køber nu, først klar i december måned, lige når der skal lægges gaver under træet!

Men du kan heldigvis nyde det digitale album, som udkommer på alle kendte streamingtjenester d. 7. april.

Bemærk: Der er 5 % i afgift på dine indbetalinger. Så når du f.eks. køber reward til 150 kr. trækkes der 157,50 fra din konto.

 

Book en koncert! 

Publikum, der har været til koncert med Markussen & Raabo igennem årene kan fortælle om en oplevelse med nærvær, ægthed og intensitet, hvor fortællingen og helhedsoplevelsen er i højsædet.

Du kan derfor også støtte projektet ved at booke en akustisk minikoncert, hvor vi spiller og synger og fortæller om Holbæk Station.

 

Partnerskaber