Land & Terapisted - Fra Drøm til Virkelighed.

0,00 kr. 0.00% af 102.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
:Helle: Birkehøj. @brainandbody

medlem siden 21. juni, 2018

Om projektet

Land- og Terapistedet kalder.


Hånden på hjertet. Har brug for al den hjælp vi kan trække for at dette lykkes.


Igennem to år har jeg ikke boet fast med mine børn, da corona nedlukninger medførte opsigelse af huset vi boede i. Efter 2 år bosat på 49 kvm., hvor børnene stort set har boet fast hos deres far, og nu på. 4 måned som boligløs, er drømmen lige foran næsen.


Jeg står med kontrakten i hånden til at leje den gård, hvor jeg ønsker at have mit private land- og terapisted. Gården, hvor jeg for 1 1/2 år siden stod på gårdspladsen med min datter, kiggede rundt og udbrød “det er jo her vi skal bo”. Nu kan det blive en realitet.


Jeg søger hjælp til at finansiere muligheden for at komme i gang med at få skabt et hjem for mig og mine børn, samt en oase, hvor søgende mennesker kan få hjælp til at finde ro i nervesystemet, hjertet og sjælen. Stedet hvor børn og unge kan få hjælp til deres neurologiske og/eller mentale udfordringer og voksne til deres stress/PTSD.


Hestenærvær og hesten som redskab er en del af det man kan møde på gården. De skønne omgivelser i fuldstændig ro, med skoven i baghaven og mulighed for at sove i naturen med hestene i afgrunden en anden. Briksbehandlinger i et kærligt møde hvor din krop bliver lyttet til, løsnet op til flow og smertelindring.


Der er så mange muligheder. Lige nu er den eneste blokering finansieringen til at kunne flytte ind. Med en bank der pt. ikke er samarbejdsvillige, ser jeg mig nødsaget til at række ud og håber på støtte fra hver og en der mærker denne unikke mulighed i hjertet.


Hvad er ellers muligt? 


Jeg er åben for andre muligheder. Skriv endelig til mig, hvis du kan hjælpe med privat lån, privat donation eller gerne vil være privat sponsor.
I taknemmelighed – :Helle:


Partnerskaber