93toons

2.470,00 kr. 24.70% af 10.000,00 kr.

8

crowdfunders
udløbet
93toons @93toons

medlem siden 11. oktober, 2021

Om projektet


93toons skaber plakater, som forestiller farverige karakterer, der alle udstråler sin helt egen unikke personlighed. Lige siden jeg kom til verden i 1993, har jeg elsket at tegne og male, og min nysgerrighed for grafisk design har altid bragt mig en stor glæde. En glæde jeg nu gerne vil dele med dig.


Jeg har derfor startet denne crowdfunding kampagne, da jeg håber på at få dig med på rejsen, og for at få kapital til at starte mit online art-room, i form af en hjemmeside hvorfra jeg vil udstille og sælge håndlavede plakater i en farverig stilart.


 

Mit koncept hedder 93toons, og jeg tror selv på, at det kan udvikle sig til at blive mere end ”bare” en plakatbutik, og frem over vil jeg fokusere mere på, at skabe skræddersyede designs præcist efter dit behov. Alle kunstnere har sin egen stil, og min er nok mest inspireret af hip-hop’ens legesyge univers og farverige kultur. Med denne stil har jeg udviklet 6 plakatdesigns, som egentligt er grundlaget for 93toons. Jeg vil løbende udvikle nye plakater, der forestiller sjove og kulørte karakterer, der alle har noget helt specielt over sig. Karakterer, der alle ligner nogen, der gemmer på en hemmelighed eller to, og med en baghistorie som kun din fantasi kan gennemskue.


 

Jeg har igennem mit netværk undersøgt hvad det vil koste at få 93toons realiseret, og jeg søger derfor om 10.000 kr. som vil kunne hjælpe mig med:


 

1)Udvikling af hjemmeside = Ca. 1.500 – 3.000 kr.


2)Opsætning af web-shop = Ca. 2.000 – 5.000 kr.


3)Promotion + print af materiale = Ca. 1.000 – 2.000 kr.


 

Ved at støtte denne crowdfunding-kampagne hjælper du mig med at opnå min helt egen iværksætterdrøm, og derudover kan du for evigt kunne prale med, at du i sin tid har været med til at kickstarte 93toons.


 

Følg endelig også 93toons på de sociale medier, hvor der løbende bliver lagt nyt indhold op:


 

- Facebook: https://www.facebook.com/93toons


- Instagram: https://www.instagram.com/93toons/
 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Digital 93toons plakat:
Minimumsbeløb 50,00 Du modtager én af 93toons allerførste plakater, efter eget valg, i digitalt og printklart PDF-format, som du så selv kan printe i flere størrelser. Et evigt bevis på, at du var med til at støtte op om 93toons helt fra starten. (Sendes i enten A3, A4 eller A5-format).
Printet 93toons plakat
Minimumsbeløb 100,00 Du modtager én af 93toons allerførste plakater, efter eget valg, printet i tykt papir i høj kvalitet, (med underskrift fra kunstneren), og leveret direkte til din hoveddør. Et bevis på, at du var med til at støtte op om 93toons helt fra starten. (Printes og sendes i enten A3, A4, eller A5-format).
Custom-made 93toons plakat
Minimumsbeløb 500,00 Donerer du inden for denne beløbsramme, modtager du en helt unik og skræddersyet plakat, som har lige præcist det motiv, du ønsker at få på din plakat. Har du for eksempel en fætter, der skal konfirmeres, og som er helt vild med FC Barcelona? Hvorfor ikke give ham en plakat, hvor han er tegnet som en af stjernespillerne på holdet? Eller hvad med en rigtig prinsesse-plakat til din niece, som snart har fødselsdag? Eller en sjov plakat af din hund? Hold dig endelig ikke igen med idéerne.
93toons workshop
Minimumsbeløb 1.000,00 Du modtager en helt unik workshop på 2 timer, hvor jeg kommer ud til enhver begivenhed, og øser ud af al min erfaring som grafisk designer. Jeg vil tage dig igennem en række udfordringer, der har til formål at udvide din kreative horisont. Denne pakkeløsning er for eksempel perfekt til enhver virksomhedsbegivenhed. Øvelse gør mester, og du kan forvente at gå fra workshoppen underholdt, og med ny viden om grafisk design, samt et selvportræt, jeg har hjulpet dig med at lave.
Partnerskaber