Meget mere end Kjeld fra Olsen Banden - en biografi om Poul Bundgaard

104.660,00 kr. 104.66% af 100.000,00 kr.

257

crowdfunders
udløbet
Jacob Wendt Jensen @2134852705

medlem siden 9. maj, 2015

Om projektet

PROJEKTET STOPPER DEN 17.5.22 KL. 23:59:59

I oktober 2022 kunne Poul Bundgaard fylde 100 år. I den anledning udkommer 26. september en ny stor rigt illustreret biografi om skuespilleren, der stadig er kendt af alle danskere. Især som Kjeld fra Olsen Banden. Men han var langt mere end Kjeld. Han var et menne­ske, der levede i krydsfeltet mellem at være generøs og kærlig hjemme og hårdt ramt af sceneskræk ude. En mand hvis hemmelige drøm om at blive operasanger led et knæk. En mand der som skuespiller kunne langt mere, end han blev bedt om. Og som døde med støv­lerne og Kjelds kostume på.

Nu kommer historien bag de store succeser, linedansen som menneske og de mere skjulte sider af Poul Bund­gaard for en dag i en nuanceret og rigt illustreret biografi. Iden er baseret på research i aviser, blade og bøger og mere end 50 interviews. Blandt andet med Poul Bundgaards enke, Kirsten, hans tre børn, nære venner og stjernekolleger. Og gavmild adgang Nordisk Films arkiver.

Jacob Wendt Jensen har tidligere skrevet biografier om for eksempel Ove Sprogøe og Lise Nørgaard og han har endvidere været med til at skrive definitive bøger om tv-serien ”Matador” og rockbandet ”Gasolin’”.

Bogen bliver på minimum 300 sider med omkring 75 fotos og vil i boghandlen koste 349 kr.

 
Tak
Minimumsbeløb 20,00 Moralsk opbakning til forfatteren og Forlaget Format.
E-bog
Minimumsbeløb 149,00 ”Meget mere end Kjeld fra Olsen Banden - en biografi om Poul Bundgaard”- e-bogs-udgave.
Signeret bog
Minimumsbeløb 299,00 ”Meget mere end Kjeld fra Olsen Banden - en biografi om Poul Bundgaard” Signeret af forfatteren og sendt med post på udgivelsesdagen.
Dobbelt signeret bog + autografkort + navn i bog
Minimumsbeløb 349,00 ”Meget mere end Kjeld fra Olsen Banden - en biografi om Poul Bundgaard” + tre gange fan-bonus. Signeret af forfatteren og sendt med post på udgivelsesdagen. DU får samtidig dit navn trykt bag i bogen blandt de andre støtter. OG bogen bliver signeret af Kirsten Bundgaard. MED følger et genoptryk af to stk. af Poul Bundgaards autografkort fra 1950’erne.
Bundgaard + Ove Sprogøe
Minimumsbeløb 449,00 ”Meget mere end Kjeld fra Olsen Banden - en biografi om Poul Bundgaard” + tre gange fan-bonus OG en bog om Ove Sprogøe. Signeret af forfatteren og sendt med post på udgivelsesdagen. DU får dit navn trykt bag i bogen blandt de andre støtter. OG bogen bliver signeret af Kirsten Bundgaard. MED følger et genoptryk af to stk. af Poul Bundgaards autografkort fra 1950’erne. YDERMERE får du tilsendt ”Ove Sprogøe – en biografi” (2010) af samme forfatter. Signeret af forfatteren
Bundgaard + Lise Nørgaard
Minimumsbeløb 449,00 ”Meget mere end Kjeld fra Olsen Banden - en biografi om Poul Bundgaard” + tre gange bonus OG en bog om Lise Nørgaard Signeret af forfatteren og sendt med post på udgivelsesdagen. DU får dit navn trykt bag i bogen blandt de andre støtter. OG bogen bliver signeret af Kirsten Bundgaard. MED følger et genoptryk af to stk. af Poul Bundgaards autografkort fra 1950’erne. YDERMERE får du tilsendt ”Lise Nørgaard – de første 100 år” (2017) af samme forfatter. Signeret af forfatteren.
Bundgaard + James Bond
Minimumsbeløb 449,00 ”Meget mere end Kjeld fra Olsen Banden - en biografi om Poul Bundgaard” + tre gange bonus OG en bog om James Bond Signeret af forfatteren og sendt med post på udgivelsesdagen. DU får dit navn trykt bag i bogen blandt de andre støtter. OG bogen bliver signeret af Kirsten Bundgaard. MED følger et genoptryk af to stk. af Poul Bundgaards autografkort fra 1950’erne. YDERMERE får du tilsendt ”James Bond – helte og skurke” (2015) af samme forfatter.
To signerede bøger
Minimumsbeløb 499,00 To styk ”Meget mere end Kjeld fra Olsen Banden - en biografi om Poul Bundgaard” Signeret af forfatteren og sendt med post på udgivelsesdagen. Til en adresse.
Bundgaard + Olsen Banden
Minimumsbeløb 599,00 ”Meget mere end Kjeld fra Olsen Banden - en biografi om Poul Bundgaard” + tre gange bonus OG en coffe-table bog om Olsen Banden Signeret af forfatteren og sendt med post på udgivelsesdagen. DU får dit navn trykt bag i bogen blandt de andre støtter. OG bogen er signeret af Kirsten Bundgaard. MED følger et genoptryk af to stk. af Poul Bundgaards autografkort fra 1950’erne. YDERMERE får du tilsendt den store bog ”Olsen Banden” (2018) af Christian Monggaard. Signeret af Monggaard.
Bundgaard + Matador
Minimumsbeløb 599,00 ”Meget mere end Kjeld fra Olsen Banden - en biografi om Poul Bundgaard” + tre gange bonus OG en coffe-table bog om ”Matador” Signeret af forfatteren og sendt med post på udgivelsesdagen. DU får dit navn trykt bag i bogen blandt de andre støtter, OG bogen er signeret af Kirsten Bundgaard. MED følger et genoptryk af to stk. af Poul Bundgaards autografkort fra 1950’erne. YDERMERE får du tilsendt den store bog ”Matador” (2020) af samme forfatter og Christian Monggaard. Signeret af begge forfattere.
Bog + foredrags event
Minimumsbeløb 699,00 ”Meget mere end Kjeld fra Olsen Banden - en biografi om Poul Bundgaard” + tre gange bonus OG foredrag og særarrangement med Kirsten Bundgaard. Bogen er signeret af forfatteren. DU får dit navn trykt bag i bogen blandt de andre støtter, OG bogen er signeret af Kirsten Bundgaard. MED følger et genoptryk af to stk. af Poul Bundgaards autografkort fra 1950’erne, OG som ekstrabonus bliver du inviteret til et arrangement centralt i København, hvor Jacob Wendt Jensen holder et foredrag om Poul Bundgaard og bagefter interviewer Kirsten Bundgaard på scenen. Den tilkøbte bog får du med på dagen og billetten indeholder en øl, vin eller vand. Du må tage max to venner med, hvis du donerer 100 kr. ekstra per styk for disse.
Fem signerede bøger
Minimumsbeløb 1.250,00 ”Meget mere end Kjeld fra Olsen Banden - en biografi om Poul Bundgaard” til dig og vennerne – i alt fem stk. Signeret af forfatteren og sendt med post på udgivelsesdagen til én adresse.
Partnerskaber