Stop motorvejen over Samsø!

63.065,00 kr. 31.53% af 200.000,00 kr.

35

crowdfunders
udløbet
STOPmos @stopmos

medlem siden 25. marts, 2022

Om projektetLad os sammen stoppe motorvejen over Samsø


Kattegatforbindelsen er Danmarkshistoriens mest overflødige megaprojekt, og lige nu er kampen mod Kattegatforbindelsen mere aktuel end nogensinde før. 

Forundersøgelsen bliver præsenteret lige om hjørnet og herefter skal Folketinget tage stilling til, om man vil gå videre med en VVM-undersøgelse (VVM står for Vurdering af Virkninger på Miljøet).


Hele Danmark skal kende konsekvenserne ved Kattegatforbindelsen


Overraskende få danskere kender til planerne om en Kattegatforbindelse og de mange negative indvirkninger, det vil have på både mennesker og miljø, hvis den gennemføres. 


I Foreningen Stop Motorvej over Samsø vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at stoppe Kattegatforbindelsen. Derfor har vi bl.a. taget initiativ til en crowdfunding, hvor vi samler midler ind til en stor, landsdækkende kampagne, der skal få hele Danmark til at stå sammen med os.


Sammen er vi stærkest, og vi tror på, at vi kan vække modstanden mod Kattegatforbindelsen i hele landet. Vi vil fortælle om Samsøs unikke natur og ro, om de mange mennesker der enten bor eller nyder at være på besøg her samt de hardcore facts om de konsekvenser Kattegatforbindelsen vil have både økonomisk, miljømæssigt og menneskeligt.


Kampagnen vi samler ind til vil primært være digital og køre på sociale medier. For at kunne gennemføre kampagnen har vi brug for midler til både manpower og annoncering. Hvis vi skal nå bredt ud, er det afgørende, at vi laver en strategisk og velfunderet kampagne med et stærkt visuelt udtryk og fængende tekster. Men også, at vi har penge til at promovere opslag og annoncer, så vi når bredt ud.


Hvem er vi? 


Foreningen Stop Motorvej over Samsø er afsendere, og vi har allieret os med det Samsø-baserede kommunikationsbureau Meinung, som vil stå for kampagnen. Meinung har erfaring med landsdækkende kampagner for forskellige større kunder som fx FSC Danmark. Samtidig kender Meinung Samsø indefra og deler foreningens indædte modstand mod Kattegatforbindelsen.


Tidsplan 


Vi forventer, at forundersøgelsen af Kattegatforbindelsen bliver præsenteret i løbet af april eller maj. Vi starter crowdfunding og samler midler ind nu, så vi kan starte den landsdækkende digitale kampagne, når forundersøgelsen præsenteres og Folketingets drøftelser af VVM-undersøgelsen går i gang.


Hjælp os med en smule - eller meget - og lad os sammen stoppe motorvejen over Samsø.


Ja til ro, nej til bro!


 

Følg kampagnen her på Facebook og Instagram.

Besøg vores hjemmeside og meld dig ind i foreningen her: www.stopmos.dk 

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Partnerskaber