Et hjerte der banker - bogprojekt

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Signe Dinesen @9854312479

medlem siden 28. oktober, 2021

Om projektet

Hvis ikke vi taler om det, bliver vi så klogere?

Jeg har skrevet en bog. Den handler om min kamp mod anoreksien, som for mange er en yderst mærkværdig lidelse. Ligesom mange andre med psykiske udfordringer skjulte jeg mine problemer i frygt for at blive misforstået og tabe ansigt. Det var skamfuldt. Men jeg er blevet klogere, og nu vil jeg dele.

Formålet med min bog er at sætte lys på psyken og dens vildskab og forunderligheder. At give et indblik i hvordan psykisk sygdom pludselig og brutalt kan overtage en fornuftig piges sind. Det gør jeg ved at berette om min egen tid som spiseforstyrret, hvor jeg tager læseren helt med ind i tankespindet hos en psyke, der ikke er rask.

Min bog indeholder digte, jeg har skrevet under min frigørelsesproces og er skrevet som en fortælling med stærke og kraftfulde beskrivelser. Den beretter om livet når det gør ondt og er mørkt, men også om det smukke, det gode og om lyspunkter. Forhåbentlig kan boges sprede lys i selv de mørkeste sind og hjælpe og gøre omverdenen klogere.

Jeg har en autismediagnose og det fortæller jeg om i anden del af min bog. Hvordan det er at leve med en anderledes hjerne og hvordan det har påvirket mit sygdomsforløb.

Jeg har en samarbejdsaftale med et forlag, der vil hjælpe med korrektur, redigering og udgivelse, men jeg mangler økonomisk støtte til at kunne gennemføre og realisere mit projekt.

Håber på du vil støtte. Så sender jeg dig min aller varmeste tak!

Signe Dinesen
Partnerskaber