Peppermint B "Villa Du Norden" (vinyl)

3.870,00 kr. 25.80% af 15.000,00 kr.

18

crowdfunders
udløbet
Steffen Westmark @2802537118

medlem siden 19. april, 2022

Om projektet

Til efteråret udkommer mit tredje album under aliasset Peppermint B. Jeg har brugt sene nattetimer og rolige formiddage på at realisere en af mine største drømme; nemlig at lave et album, hvor jeg har stået for alt.


Jeg er altid dybt involveret i alle dele af processen, når der skal laves et album, men jeg har aldrig før gjort alt selv. Samtidig med at det er det mest ærlige og personlige album, jeg nogensinde har lavet, er det også min svanesang - et ufortyndet værk fra mine hænder til dine ører.

Jeg har komponeret, skrevet, indspillet alle instrumenter, produceret og mixet albummet. Jeg har lavet cover art, taget billeder, lavet videoer, og så udkommer albummet på mit eget pladeselskab, Northern Sky Records.

For mig er et album ikke rigtigt et album, hvis det ikke udkommer på vinyl. Det er et fysisk bevis på mine bedrifter. Noget jeg kan sidde og studere, mens jeg lytter til den sorte skive, som tøffer rundt på pladespilleren.

Og den oplevelser vil jeg rigtig gerne dele med dem, som har lyst til det.
Det er vigtigt for mig, at albummet finder et hjem, hvilket er tanken bag denne crowdfunding.
At jeg har dig at sende pladen til, når jeg får den frisk fra trykkeren, så de tanker og følelser, jeg har brugt to år på at presse sammen til musik, finder en plads i din pladesamling.

Om selve albummet kan jeg fortælle, at jeg har forsøgt at skrive den i realtid. Det skal forståes på den måde, at det, den enkelte sang handler om, er nedskrevet i minutter efter, det er oplevet, for at få så rent et udtryk som muligt. Det er sange om kærlighed, død, forgængelighed, børn og venner.

Musikken er optaget i mit hus og er en ode til de følelser og de liv, som et hus bevidner.

1. single ‘Real Life’ er ude digitalt nu og kan give dig et praj om, hvad du kan forvente af albummet.

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Partnerskaber