Ny legeplads i Pedersborg Børnehus

8.500,00 kr. 17.00% af 50.000,00 kr.

7

crowdfunders
udløbet
Pedersborg Børnehus @pbh3031

medlem siden 6. januar, 2022

Om projektet

Hjælp os med at gøre legepladsen i Pedersborg Børnehus til en god ramme for leg, udvikling, aktiviteter og fællesskaber for alle i lokalområdet.

Vores legeplads er nedslidt og har kun kort tid igen som et sikkert sted for leg. Vi har brug for at forny legepladsen, så den fortsat er et attraktivt sted for de børn, der går i Pedersborg Børnehus, og for de børn, unge og familier, der bruger legepladsen som samlingssted om sociale aktiviteter.

Fornyelsen sker i 3 faser over en årrække. Første fase, som er indeværende projekt, starter i foråret 2022.

Vi starter med at forny de områder, der er særligt i forfald. Vi glæder os allerede til at se legende børn i alle aldre i de tre nye legeområder. Klatrestativet med klatrenet, gangbro og rutsjebane, motorik- og sanseområdet med karrusel, trampolin, sansevæg og kommunikationsvæg og sandkasseområdet med minipiratskib og legehuse.

Det er en kostelig affære at etablere en bæredygtig legeplads, der overholder alle sikkerhedskrav og skaber gode rammer for leg. Første fase koster over 600.000 kr.
Har du lyst til give et bidrag? Et klatrenet? Tilskud til en gangbro? 100 kr.? Alle bidrag hjælper og modtages med stor taknemmelighed.

Kort om Pedersborg Børnehus og vores legeplads
Vi er en privat børnehave og vuggestue, som er beliggende i Pedersborg, Sorø. Vi har plads til 80 børn. Når børnehaven er lukket, er legepladsen åben for alle.

Du kan læse mere på www.pedersborgboernehus.dk og følge med i de daglige aktiviteter på www.facebook.com/PedersborgBoernehus/
Partnerskaber