Ny legeplads på Nødebo Kro

10.135,00 kr. 101.35% af 10.000,00 kr.

6

crowdfunders
udløbet
andersgreis @andersgreis

medlem siden 22. marts, 2012

Om projektet

Nødebo Kro er et samlingssted for hele Nødebo og omegn, som er præget af et højt antal børnefamilier. Beboerne i Nødebo samles jævnligt på Nødebo Kro til div. arrangementer, og ungerne flokkes om det efterhånden ret nedslidte gyngestativ, som ikke giver legemuligheder for særligt mange børn ad gangen, ligesom det heller ikke lever op til de gældende sikkerhedskrav.

Der er altså brug for en ny legeplads på plænen bag ved Nødebo Kro, så kroen kan udvikle sig som et samlingssted for områdets familier. Og hvis vi vil have noget ordentligt, kræver det, at alle bidrager.Vi er en mindre gruppe af borgere i Nødebo, som har taget initiativ til at få etableret en ny legeplads. Bestyrelsen på Nødebo Kro bakker op om ideen, og bidrager med 30.000 kr. til projektet.

Vi drømmer om en legeplads, der passer ind i Nødebos omgivelser, der er præget af skov og vand. Og vi drømmer om en legeplads, der både er sjov at lege på, sikker og flot at se på.EN LEGEPLADS TEGNET AF NØDEBOS BØRN

Vi vil gerne undgå at få en ”standard” legeplads, og vi går derfor efter, at få designet en legeplads, der passer særligt til Nødebo. Det gør vi ved at lave en workshop med dem, der skal bruge legepladsen – nemlig Nødebos børn. Til den workshop skal børnene tegne et stort fantasidyr sammen, som skal bruges til at designe selve legepladsen.


Vi har indgået samarbejde med Trækunstner Peter Gregersen (artart.dk) som vil forme børnenes tegning i træ og integrere lege-elementer i den skabning, børnene har skabt. 


HVOR KOMMER PENGENE FRA?

Ud over denne crowdfunding, donerer Nødebo Kro 30.000 kr., kroens driftsudvalg donerer gavekort til jer, der donerer mere end 5.000 kr., og arbejdsgruppen søger div. fonde for at nå i mål med budgettet. Nordea Fonden har desuden doneret 75.000 til projektet og Hillerød Kommune har doneret 10.000 kr. fra Lokalsamfundspuljen. 


Budgettet er samlet set på 250.000 kr, hvoraf mindst 10.000 skal komme fra denne crowdfunding.Vi sætter pris på både store og små bidrag, og hvis du har en ide til hvordan vi kan rejse midler til legepladsen på andre måder, må du endelig kontakte os.Mvh

Legepladsgruppen

Signe Trøst, Line Engel Pedersen og Anders Greis

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber