Kortfilm Produktion 2022 - "15 Lys"

100,00 kr. 2.00% af 5.000,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Om os:


 


Vi er et ungt filmhold, som er i gang med vores drama/komedie kortfilm “15 lys”. Idéen har vi udviklet på det nordjyske film-talentforløb, Filmmaskinen. Projektet vil udmunde i en kortfilm på omtrent 16 minutter i Frederikshavns byliv. Udover elever fra skolen er der også frivillige filminteresserede unge med på produktionen, som kommer fra forskellige steder i landet. Herunder 5 skuespillere og 25 ekstra crew. Filmen giver unge mulighed for at lære og udfolde sit talent. For nogen er det deres første produktion hvor for andre har de allerede meget erfaring.


 

Handling og instruktørens vision: 


 

34 årige Eva lever i et “Peter Pan stadie” og har aldrig opnået de ting i livet som samfundet "forventer" af en kvinde når du har passeret de 30. Hun har ingen uddannelse eller børn og render stadig spontant i byen med vennerne. Så da hun kommer i et spændende nyt forhold med den ældre marketings leder Christian, som både har stabil karriere, børn og en struktureret familie bag sig, føler hun for alvor pres til at gøre sig umage på at gemme hvem hun er for at blive en del af familien. Arrangementet foregår over Christians 15 årige datter Fies  fødselsdagsfest for familien, hvor vi følger Evas op og nedture i hendes kamp om at vinde datterens accept over en enkelt begivenhed. Filmen er fuld af relaterbare følelser og pinlige situationer fra hverdagen. 


Vores film henvender sig til to forskellige målgrupper. Voksne og teenagere. Vores intention er at skabe en følelse af sympati og opmærksomhed omkring sociale problemstillinger, som skal føre videre over i en dialog i blandt publikum. Hvor svært det kan være, at stå ved sig selv og bryde ud af “normen”, når man prøver at blende ind i et fællesskab. Vi ser ofte skævt til det anderledes. Og vi har tendens til at sætte forskellige krav og forventninger til hinanden, alt efter hvor vi er i vores liv. Både voksne og teenagere som ser filmen, ville kunne relatere til følelsen, af man har følt pres til at skulle ændre på sig, for at blive accepteret af en gruppe. Her med også hvordan presset, kan være med til at skade vores selvbillede og psykiske helbred. Filmen vil føles meget relaterbart, og de vil få stof til eftertanke i forhold til deres eget liv, ideer om sociale gruppe og åbensindethed. Publikum vil også opleve, at kunne se det lettere humoristiske ved scenarier som ellers fremkommer mere seriøse end hvad de burde være.    


 


Crewet består af:


Cecilie Wessberg og Hassan Hameed: Producer


Rikke Christensen: Produktionsleder


Cecilie Wessberg: Instruktør


Hassan Hameed: Manuskriptforfatter


Frederik Westergaard: Indspilningsleder


Camille Vad: Klipper


Jonathan Hemmingsen: Fotograf


Pelle Nielsen: Tonemester


Søren Lambek: Lysmester 


Emilie Frandsen: Scripter


Oliver Jenssen: Lys assistent og runner


Anna Krarup: Scenograf


Lasse Haun: Lys assistent


 


Jeres donationer vil bl.a. gå til:


– Forplejning/logi til skuespillere/crew


– Transport til skuespillere/crew


– Rekvisitter/kostumer


–  Location honorar


– Diverse udstyr (batterier 0. lignende)


– Marketing


– Benzin til scouting af lokationer.

Partnerskaber