Deformitas

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Nadia Rantzau Hunderup @nadiahunderup

medlem siden 28. juni, 2022

Om projektet

Hjælp kortfilmsprojektet “Deformitas” (working title) med at få vind i sejlene Vi er i fuld gang med at gøre klar til optagelser af kortfilmen der skal optages d. 15-21. Juli 2022. Men for at komme i mål har vi brug for midler til leje af udstyr, lokaler, samt forplejning af vores skuespillere og crew.

Kortfilmen ”Deformitas” er en tragikomisk fortælling om hvordan et ungt menneske bliver taget til gidsel i sundhedsvæsenets fejl og mangler. Filmen er baseret på personlige hændelser og søger i høj grad, at sætte spørgsmålstegn ved det nuværende sundhedsvæsen set med patientens øjne.
Vi ønsker især at bidrage til en større forståelse af hvordan vi mennesker og vores omgangskreds håndterer kriser, set med absurde briller.

Nadia Rantzau Hunderup står bag idéen til manuskriptet. Nadia Rantzau Hunderup og Ebba Malena Debess Thomsen har i samarbejde videreudviklet manuskriptet over det seneste år. Begge er færdiguddannede skuespillere fra Ophelias Skuespillerskole i 2021. Ebba Malena Debess Thomsen skal agere instruktør på denne produktion og Nadia Rantzau Hunderup som skuespiller og producer. Axel Semler vil fungere som produktionsleder og vil have den daglige ledelse under optagelserne. På nuværende tidspunkt er det frivilligt arbejde for alle parter.

På forhånd tusinde tak for din støtte, som vil gøre alverden til forskel for vores projekt️
Partnerskaber