En gang til for prins Knud - en biografi om Birgitte Reimer

11.985,00 kr. 26.63% af 45.000,00 kr.

19

crowdfunders
udløbet
Multivers @multivers

medlem siden 9. maj, 2022

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Bog med rabat
Minimumsbeløb 249,00 Du modtager et eksemplar af "En gang til for prins Knud – en biografi om Birgitte Reimer" med rabat og afsendt på udgivelsesdagen.
Signeret bog
Minimumsbeløb 299,00 Du modtager et eksemplar af "En gang til for prins Knud – en biografi om Birgitte Reimer", signeret af forfatterne og afsendt på udgivelsesdagen.
Signeret bog + eksklusivt interview med Birgitte Reimer (lyd)
Minimumsbeløb 349,00 Du modtager et signeret eksemplar af bogen afsendt på udgivelsesdagen. Derudover får du efter kampagnens udløb adgang til et eksklusivt interview i fire afsnit (lyd), hvor Birgitte Reimer i samtale med Hans Skaarup fortæller om sin karriere. De fire episoder har en varighed à cirka 25 minutter, i alt over 100 minutter.
Signeret bog før tid + eksklusivt interview i fire afsnit + navn i bog
Minimumsbeløb 449,00 Du får tilsendt et signeret eksemplar af bogen minimum en uge før den officielle udgivelsesdato. Desuden får du adgang til interviewet med Birgitte Reimer i fire afsnit og får dit navn trykt i bogen under ’TAK TIL’.
Signeret bog + interview + navn i bog + anden bog fra Multivers
Minimumsbeløb 499,00 Du modtager en signeret bog, interviewet i fire afsnit samt dit navn under ’TAK TIL’. Herudover modtager du en af følgende udgivelser fra forlaget sendt til én adresse (husk at anføre valg): a. ”Holbergs masker - Komik og satire i 300 år” b. ”Danske Komponister: Bernhard Christensen” c. "Hvad med teaterhistorien?" d. ”Carl Alstrup - manden på risten” e. ”Scala - om en af Københavns største revyscener”
Signeret bog + interview + navn i bog + 2 billetter til filmvisning i København med introduktion
Minimumsbeløb 499,00 Du modtager en signeret bog, adgang til interviewet samt dit navn trykt under ’TAK TIL’. Herudover modtager du to billetter til en visning af "Vi som går køkkenvejen" i København med introduktion af forfatterne. Filmen har ikke kunnet ses, siden den gik i biografen. Som Birgitte Reimer siger i bogen: ”Det er en gåde for mig, at 'Vi som går køkkenvejen' aldrig er kommet ud på dvd eller vist i fjernsynet. Det er noget af det bedste, jeg har lavet, og jeg kan ikke forstå det."
Partnerskaber