TALDIGTE

15.015,55 kr. 50.05% af 30.000,00 kr.

49

crowdfunders
udløbet
Charlotte Mannstaedt @mannkind

medlem siden 22. august, 2022

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
TAK! :-D
Minimumsbeløb 50,00 Vi takker dig, med navns nævnelse på takkesiden i bogen og på facebook.
Få bogen til superpris!
Minimumsbeløb 150,00 Vi sender dig bogen når den er klar, og du bliver takket, med navns nævnelse, på takkesiden i bogen og på facebook. Bogen vil, når den er færdig, blive solgt til 250 kr. Dette er altså et super tilbud om at få bogen til en virkelig god pris, hvis du støtter nu.
Få 2 stk. bøger til superpris!
Minimumsbeløb 280,00 Vi sender dig 2 eksemplarer af bogen når den er klar, og du bliver takket, med navns nævnelse, på takkesiden i bogen og på facebook. Bogen vil, når den er færdig, blive solgt til 250 kr. Dette er altså et super tilbud om at få bogen til en virkelig god pris, hvis du støtter nu.
Få en bogen + plakat med illustration og digt
Minimumsbeløb 450,00 Vi sender dig 1 eksemplar af bogen når den er klar, og du bliver takket med navns nævnelse på takkesiden i bogen og på Facebook. Desuden vil du få en plakat i A2-størrelse, i en rigtig god kvalitet, med en illustration og tilhørende digt på. Bogen vil, når den er færdig, blive solgt til kr. 250,- og plakaterne til kr. 350,-. Du vil altså få bog og plakat til en rigtig god pris, hvis du støtter nu.
Få bogen og en original illustration!
Minimumsbeløb 1.000,00 Hvis du også er til billedkunst kan du her få både bogen og en af de originale collager der danner grundlag for illustrationerne i bogen, FØR de bliver efterbehandlet på computeren, OG du bliver takket, med navns nævnelse, på takkesiden i bogen og på facebook. Collagerne findes jo i begrænset antal, og vil blive præsenteret for støtterne i denne kategori, i den rækkefælge I støtter, så du kan vælge hvilken collage du ønsker.
Partnerskaber