Oversættelse af bogen "Doing Imago Relationship Therapy in the Space-Between" til dansk

7.469,00 kr. 29.88% af 25.000,00 kr.

12

crowdfunders
udløbet
Bjarke Larsen @3761447171

medlem siden 1. september, 2022

Om projektet

Imagoforeningen og Forlaget Pressto søger din støtte til at kunne oversætte og udgive bogen ”Doing Imago Relationship Therapy in the Space-Between” på dannsk.


Hvis du gør det,  kan du blandt andet vælge at få bogen gratis på dansk, når den udkommer. Bogen er skrevet af Harville Hendrix og Helen Hunt, som har grundlagt og udviklet den teori og den metode, Imago relationsterapi bygger på, og bogen er den ultimative guide og lærebog for alle psykologer og terapeuter, der arbejder professionelt med par- og relationsterapi.Bogen er samtidig revolutionerende på den måde, at Hendrix og Hunt undersøger, hvad der sker med psykologien, hvis man forankrer den i kvantefysik i stedet for den klassiske newtonske fysik, som i de sidste mange hundrede år har formet vores forståelse af mennesket, psyken og vores relationer.Svarene er både overraskende og håbgivende og fører til konkrete nye måder at udføre både individuel terapi og parterapi på.Hvis det f.eks. er rigtigt, at forbundethed er en basal kvalitet ved alt, der eksisterer i universet, sådan som det påstås inden for kvantefysikken, så er oplevelsen af adskilthed og isolation, uanset hvor smertefuld oplevelsen er, faktisk en illusion. Forbundethed kan ikke mistes. Men hvis den konkrete oplevelse af kontakt er utryg, så bliver den mentale oplevelse af adskilthed at foretrække. Det betyder, at terapeut-opgaven ikke handler om at skabe forbundethed og kontakt mellem mennesker, men derimod om at undersøge hvordan rummet mellem to mennesker kan blive trygt nok til, at de vover at være bevidste om deres forbundethed. 

Tak
Minimumsbeløb 21,00 Du får ingen reward men vi sender masser af god karma som tak for at støtte projektet, du listes dog på vores website som crowdfunder.
Anden Bog
Minimumsbeløb 149,00 Få en af forlagets øvrige udgivelser efter eget valg tilsendt gratis. Se forlagets bøger her: www.forlaget-pressto.dk
Imago-bogen
Minimumsbeløb 300,00 Få Imago-bogen tilsendt gratis.
Imago-bogen + Anden bog
Minimumsbeløb 450,00 Få Imago-bogen og en af forlagets øvrige udgivelser tilsendt gratis. Se forlagets bøger her: www.forlaget-pressto.dk
Foredrag: ”Et kvantespring ind i kærligheden”
Minimumsbeløb 450,00 Cand. psyk. og imago-parterapeut John Hjarsø Mortensen fortæller om parforhold og parterapi. 30. november kl. 17:00-19.00, Imagohuset, Ahlefeldtsgade 18, 1. th, 1359 Kbh. K.
Imago-bogen og foredrag
Minimumsbeløb 500,00 Få Imago-bogen tilsendt og kom gratis til foredraget ”Et kvantespring ind i kærligheden” Cand. psyk. og imago-parterapeut John Hjarsø Mortensen fortæller om parforhold og parterapi. 30. november kl. 17:00-19.00, Imagohuset, Ahlefeldtsgade 18, 1. th, 1359 Kbh. K.
2 Imago-bøger
Minimumsbeløb 550,00 Få to eksemplarer af Imago-bogen tilsendt gratis.
Imago-bogen med dit navn i
Minimumsbeløb 750,00 Få Imago-bogen tilsendt gratis og få dit navn nævnt under ”tak” i bogen.
To Imago bøger + dit navn i bogen
Minimumsbeløb 1.000,00 Få to eksemplarer af Imago-bogen tilsendt gratis og få dit navn nævnt under ”tak” i bogen.
Partnerskaber