JustBe mousserende vin

0,00 kr. 0.00% af 125.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Michael Valentin @6382996091

medlem siden 30. september, 2022

Om projektet

Hvad får du hvis du støtter vores projekt :

Du vælger her at støtte 2 ihærdige iværksættere som består af Michael Valentin og Kim Duus. Vi arbejder hårdt for at få tingene til at køre, og som ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Når du vælger at støtte dette projekt, så får tilsendt en kasse med 12 stk. JustBe mousserende vine samt en isspand og nogle eksklusive JustBe glas. Det er det som vi kalder for en partybox small, perfekt til en god aften sammen med vennerne eller familien.

 

Vi har arbejdet på at få agentur på dette produkt i 2,5 år. Vi er nu i den fase at en ny webshop er igang med at blive lavet, samt få lavet en masse marketing på JustBe.

Vi har en facebook gruppe hvor der allerede er over 400 personer som følger os, og det er uden at folk har haft JustBe produkterne i hånden. Vi får en masse gode tilbagemeldinger omkring det her produkt :-) Og vi håber inderligt også at du vil tage godt imod JustBe i Danmark.

 

Brandet JustBe:

Vi har været så heldige at få agentur på et Tysk brand som producerer mousserende vine. For os er kvalitet og design noget vi går meget op i, det må man sige at Justbe også gør. Det kommer til udtryk, både med produktets aluminiumflaske, men også smagene som er fri for enhver kunstig smag samt smags forstærker. Vi tilbyder 6 forskellige smage “Secco, Rose, Rhubard, sprizz, hugo og berry”, og kommer i små 20 cl. aluminiumsflasker.

JustBehenvender sig til unge mellem 18 og 75 år. (Fordelt på 80 % kvinder, 20% mænd) JustBe sælges i Tyskland, Holland, Belgien, Japan, Kina og Sydafrika, og meget snart i Danmark, samt på længere sigt i resten af norden

Vi har agenturet for lande som Danmark, Norge, Sverige og FinlandRewards :

1) Partybox small med 12 JustBe produkter, samt isspand og glas

2)  Partybox medium med 24 JustBe produkter, samt isspand og glas

3)  Partybox large med 48 JustBe produkter, samt isspand og glas

4)  Partybox x-large med 96 JustBe produkter, samt isspand og glas

5) Er I en virksomhed som tænker at det kunne vi godt bruge til et arrangement eller fredagsbar, så kommer vi ud til jer og stiller en bar op, og hvor jeres personale kan hygge sig med JustBe produkterne (vi aftaler sammen hvordan det hele skal foregå)

 

Hvad skal pengene bruges til?

Vi skal bruge pengene som kommer ind ved crowdfundingen til opkøb af produkter, webshop og lager faciliteter samt markedsfører os meget mere her i Danmark. 

 

Men hvorfor crowdfunde dette produkt?

Vi gør det her for at se hvor meget interesse der er for JustBe i Danmark. Vi har set i de andre lande som har fået JustBe at der virkelig er stor interesse på produktet, og det håber vi også at der vil komme her i Danmark.

Pakkerne vil blive sendt ud mit til bidragsgiverne medio Dec. måned 2022Partnerskaber