Voldsramte tager stemmen tilbage - støtte søges til antologi og podcast

10.084,00 kr. 20.17% af 50.000,00 kr.

27

crowdfunders
udløbet
Anna Klahn @annaklahn

medlem siden 11. oktober, 2022

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
TUSIND TAK - og workbook med kreative skriveøvelser.
Minimumsbeløb 151,00 TUSIND dybfølte tak for at støtte vores arbejde for at bryde tabuet om vold i nære relationer! Tusind tak for at støtte den enkeltes ret til sin egen fortælling. Du får også min online workbook med metoder og øvelser til at få gang i din egen indre forfatterspire.
TUSIND TAK - og et eksemplar af vores antologi plus workbook
Minimumsbeløb 301,00 TUSIND dybfølte tak for at støtte vores arbejde for at bryde tabuet om vold i nære relationer! Tusind tak for at støtte den enkeltes ret til sin egen fortælling. Du får også min workbook med metoder og øvelser til at få gang i din egen indre forfatterspire - og et eksemplar af vores antologi, når den udkommer.
Vores antologi med personlig tak - plus workbook
Minimumsbeløb 1.001,00 TUSIND dybfølte tak for at støtte vores arbejde for at bryde tabuet om vold i nære relationer! Tusind tak for at støtte den enkeltes ret til sin egen fortælling. Du får også et eksemplar af vores antologi, når den udkommer med dit navn trykt under sponsorer plus et eksemplar af min workbook til at få gang i din kreative skrivning.
Antologi med personlig tak - plus online skrivekursus
Minimumsbeløb 5.000,00 TUSIND dybfølte tak for at støtte vores arbejde for at bryde tabuet om vold i nære relationer! Tusind tak for at støtte den enkeltes ret til sin egen fortælling. Du får også et eksemplar af vores antologi, når den udkommer, med dit navn /firmanavn trykt under sponsorer - samt en times foredrag om skriften som bearbejdning af voldsproblematikker.
Partnerskaber