Kontakt boomerang

Bliv en del af "crowd'et" i crowdfunding

Kontaktoplysninger


Boomerang.dk er ejet af Amox v/Michael Eis
Officiel adresse:
Toldbodvej 25
7000 Fredericia
Danmark

CVR: 21059196

Du kan kontakte os på all hverdage mellem kl. 10:00 og 15:00 på telefon +45 23960909, eller hele døgnet på booom@booomerang.dk.

Michael Eis, stifter og ejer af boomerang.dk


Michael er stifter og ejer af  boomerang, og det er ikke første gang jeg har kastet sig ud i et projekt – uden at ane hvor og hvordan det ender. Han lever crowdfunding, og gjort det siden 2009 - efter finanskrisen - og en ferie i USA. Michaels styrke er forretningsudvikling og de første mange skridt i en opstartsproces. Oprindeligt bankuddannet, men heldigvis kommet videre. Senest har han taget Niels Brocks bestyrelsesuddannelse målrettet start-ups (hold 1).

Udover boomerang har jeg tidligere drevet kontorartikler.dk (solgt), distribution og forhandling af moleskine notesbøger i hele Skandinavien (lukket) og jeg har været med til at starte en række andre webbutikker. Jeg var også medindehaver af fotogalleriet DASK i Kødbyen (lukket ult. 2012), og senest har jeg haft en række mentoropgaver - og elsker det.

Michael, f. 1968, fra Fredericia, bor i Snoghøj. 3 børn.

booom@booomerang.dk / +45 2396 0909 / Min Facebook-side / Min egen crowdfunding side/blog/foredrag / Min twitter strøm, følg mig !

Michael Eis
Partnerskaber