JOBS act vedtaget i USA

 Så skete det endelig - Præsident Obama har underskrevet JOBS act i Det Hvide Hus - det er en stor dag for crowdfunding i USA, og i resten af verden. Så men også her i Danmark.

I begyndelse af året udråbte vi her hos booomerang 2012 til at skulle året hvor crowdfunding slog igennem her i Danmark - og vi tror på at  denne JOBS act kommer til at betyde noget for crowdfundig her i Danmark. EU skulle efter sigende allerede have kigget en gang på JOBS act, og forsøger at finde ud  af om det er noget der også skal laves i EU og dermed medlemslandene. Vi kan kun håbe det bedste - så kreative iværksættere i EU og Danmark får endnu mere opmærksomhed - så vi kan komme igang med at få virkeliggjort alle de projekter der venter på funding. Mere opmærksomhed, også i lovgivningsmæssig forstand, kan kun gavne crowdfundigen og udbredelsen af denne. Under forudsætning af at den eventuelle lovgivning ikke blive et forsøg på, at gennem regulerer crowdfunding ud fra diverse politiske ønsker om kontrol. En del af grundelementet i crowdfunding er netop det 'frie forhold' mellem projektindehaverne og funderne. For meget kontrol vil kunne ødelægge dette - så vi satser på at de europæiske og danske politikere læser JOBS act.

Vi vil bruge JOBS act til mere opmærksomhed på booomerang.dk og crowdfunding i Danmark.

De opmærksomme læser af denne blog, og vores facebook side, vil nikke genkendende til #cfkonf12 - vores arbejde med at lave Skandinaviens første crowdfunding konference til efteråret i København. Så det er en af måderne hvorpå vi vil bruge JOBS act - til at få virkeliggjort #cfkonf12.

'It's a small step for man, but a giant step for mankind'.....

 
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 5. april, 2012
Partnerskaber