Community Manager - dig ?

Lad mig straks skriver at vi søger en PRAKTIKANT. Der skal være Community Manager !

Buen er spændt til det yderste, og jeg kan se på det hele at det bliver ved. Det er positivt, rigtig positivt. På sin vis er vi her på holdet faktisk utroligt glade for at det er tilfældet. Crowdfunding er blevet mere mainstream, og projekterne begynder at komme 'af sig selv', og fundingen begynder at komme til projekterne. Men der er én ting der ikke kommer af sig selv: tid !

Hvis du ikke ved det, så lad mig lige skrive at booomerang er endnu ikke min hovedaktivitet - håber det bliver det en dag - så både Tina og jeg har vores 'almindelige' arbejde ved siden af. I den forbindelse er jeg virkelig glad for at være selvstændig så jeg kan fordele tiden ! P.t. står der 90 - 10 til booomerang på den konto i mit tidsregnskab, og det bliver det nok ved med med de tiltag der er på vej - og den aktivitet der kommer på booomerang.dk. Så det er tid til at få en ny person med. Eller med andre ord: Vi har brug for en extra person. En community manager. Flot ord, og lad mig lige skrive hvad jeg forventer af en sådan her i boomerang régi.

Du skal stå for meget af det daglige arbejde med at vedligeholde og udbygge vores netværk on- og offline. Primært facebook og twitter. Vores blog og de events der skal afholdes løbende. Derudover ville det være et totalt + hvis du har haft erfaring med at skrive, som i bøger. Vi har mange publikationer/bøger der skal laves, og mangler én der tager teten på de opgaver. Så har du erfaring som community manager, er journalist, eller bare godt skrivende - så er du godt på vej.

Hvorfor som praktikant ? Svaret er simpelt: der er ikke drift (for lige at bruge et kedeligt ord ) nok i booomerang til at aflønne en medarbejder. Hvis du har fulgt med her på sitet, og vores facebook side, vil du vide at jeg har startet booomerang for egne midler. Både Tina og jeg arbejder som skrevet ved siden af, men jeg håber på at der med tiden kommer penge i butikken til en eller anden form for aflønning. Og dermed måske en ansættelse - fast eller fast freelance. Et drømme situation som kan bliver hurtigere aktuel end jeg tør drømme om (ved jo mere end jeg fortæller her, men tro mig det bliver mere spændende end det er nu).

 

Send mig en mail på boom (at) booomerang.dk og fortæl om dig selv. Fortæl hvorfor du gerne vil være med til at arbejde med booomerang og crowdfunding. Del blogondlægget, hvis du har rigeligt at lave selv, men kender én der kunne være den jeg leder efter. Det ville gøre mig glad.

///michael
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 17. september, 2012
Partnerskaber